Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Jett

Prijs
€ 350,-
Specificaties
  • Merk: Specialized
  • Model: Jett
  • Kleur: Cobalt/ice Blue
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Kinderen bewegen snel, maar groeien nog sneller. De juiste fiets voor een jonge rijder is een delicaat evenwicht tussen te klein, te groot, en kortstondig precies goed. Als we de volgende generatie fietsers willen inspireren, moeten we ervoor zorgen dat kinderen langer en comfortabel kunnen fietsen.

De Jett is zo ontworpen dat je nooit bang hoeft te zijn voor groeispurten. We hebben ons huiswerk gedaan om te begrijpen hoe kinderen groeien - spoiler alert: de armen en benen van kinderen groeien sneller dan hun torso. We zijn in de boeken gedoken en hebben een fiets ontworpen met kind-specifieke aanrakingspunten die de ontwikkeling van jonge rijders volgen. De Jett is uniek verstelbaar, perfect proportioneel en door kinderen op te tillen - je bent altijd ingesteld op Jett.

De Jett Single Speed heeft een verstelbaar stuur, zodat kinderen hun bereik kunnen afstemmen op de groei van hun armen. Het smallere zadel en de smallere handvatten zijn gebaseerd op een onderzoek van Retül naar de juiste maat voor kinderen - met handremmen op zowel de 16" als de 20". Daarnaast hebben we het frame ontworpen en elk onderdeel beoordeeld om de Jett tot een van de lichtste fietsen op de markt te maken. Je zult ze moeten smeken om van deze fiets af te komen.

Specificaties
Omschrijving Jett 20 Single Speed Int Cblt/iceblu
Merk Specialized
Model Jett
Modeljaar 2023
Kleur Cobalt/ice Blue
Frametype Uni
Wieldiameter 20