Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Vado 5.0

Prijs
€ 4.500,-
Specificaties
  • Merk: Specialized
  • Model: Vado 5.0
  • Kleur: Whtmtn/blkrefl
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Vado is hét vervoersmiddel voor dagelijks woon-werkvervkeer tot snelle workouts en langer dan geplande avonturen – een elektrische fiets voor het leven. De soepelste rijervaring op een e-bike tot nu toe! Vado is ontworpen om het steeds veranderende landschap dat je als dagelijks rijder tegenkomt te trotseren, alles mee te nemen wat je nodig hebt en te zorgen dat je fietst met plezier.

De opnieuw ontworpen geometrie zorgt ervoor dat je in de beste positie zit om zowel je workouts als je woon-werkverkeer op de fiets uit te voeren met je ogen gericht op de drukke weg voor je. We hebben de snelheid die een wielrenner zoekt en de wendbaarheid die een mountainbiker nodig heeft gecombineerd en samengebracht tot de perfecte fietshouding op de nieuwe Vado. Vol vertrouwen op de fiets en tegelijkertijd het vermogen van de rijder geoptimaliseerd om efficiënt van A naar B te rijden.

Specificaties
Omschrijving Vado 5.0 Nb Whtmtn/blkrefl S
Merk Specialized
Model Vado 5.0
Modeljaar 2023
Kleur Whtmtn/blkrefl
Frametype Uni