Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 


 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Fietsspeciaalzaak Roelofs bestaat al vier generaties!


In 1924 is de opa van mijn vader in de Nijhofstraat in Arnhem begonnen met het bouwen van eigen frames en uitvoeren van reparaties. Een verhuizing naar een groter pand in de Broekstraat liet niet lang op zich wachten. In 1940 is een tweede filiaal geopend op de van Nispenstraat. Dit is de huidige locatie van Fietsspeciaalzaak Roelofs.

In 1956 is het bedrijf voortgezet door mijn opa en verder uitgebouwd met onder andere de dealerschappen van Solex, Puch en Rap bromfietsen. In 1978 heeft mijn vader de zaak van mijn opa overgenomen. Kort daarna zijn er twee panden naast ons bedrijf toegevoegd. Hierdoor ontstond de ruimte om een breder assortiment aan te bieden en werd de mogelijkheid geboden om ons tevens verder te specialiseren in o.a. racefietsen en mountainbikes.

Op naar 100 jaar Roelofs!


In 1989 ben ik bij mijn vader in de zaak gekomen en heb de nodige kennis van hem mogen opdoen. Vervolgens heb ik de zaak in 2014 overgenomen.

Samen met mijn bevlogen teamleden is een uitgebalanceerd assortiment opgebouwd. Hierdoor is en blijft Roelofs een Fietsspeciaalzaak met oprechte interesse in de klant. Wij gaan niet voor de snelle verkoop maar voor een langdurige relatie met tevreden klanten.

Met de in het verleden opgedane ervaringen in ons achterhoofd blijven wij innoveren. Verbondenheid met de klant en passie voor het fietsen zijn hier de juiste woorden!

Onze werkplaats


In onze werkplaats werken onze monteurs en mechaniekers de hele dag aan allerlei fietsen. Fietsen met kwaaltjes, tweedehands fietsen en noem maar op. Ze worden regelmatig door onze leveranciers bijgeschoold, zodat onze kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn. Zo weten we je altijd te helpen.