Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers.

Road Bikes


De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.

Gravel Bikes


Een minder begaanbare weg - de vrijheid, het avontuur, de ervaringen. De sleutel tot dit gevoel begint allemaal met het hebben van de juiste uitrusting. Of je nu ramt op de pedalen op gravel, fietstochten naar het onbekende inclusief fietstassen of vloeiende singletracks verkend, wij hebben de fietsen die je nodig hebt. Het avontuur is daar. Je hoeft het alleen maar te vinden.

 

Mountain Bikes


We worden op allerlei manieren aangetrokken om te gaan mountainbiken. Of het nu is om je snelheid te achtervolgen, je grenzen te verleggen of om gewoon even uit die dagelijkse routine te ontsnappen. Van ultralichte XC-machines en do-it-all mountainbikes tot aan echte snelheidsduivels. Je zult hier een mountainbike gaan vinden, die ongeacht je motivatie, een glimlach op je gezicht laat zien. Bekijk ze allemaal.

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
87 modellen gevonden
Sorteren op: