Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud
Fietsspeciaalzaak RoelofsG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

Wij zijn aansloten bij BOVAG, klik op het logo voor de algemene voorwaarden:

fietsbanner


 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Onze werkplaats

 

In onze werkplaats werken onze monteurs de hele dag aan allerlei fietsen: van reparaties tot het opbouwen van droomfietsen en meer. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold door onze leveranciers, zodat hun kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn. Zo kunnen we je altijd optimaal van dienst zijn, of het nu gaat om een racefiets, mountainbike of een probleem met je elektrische fiets. Kortom, wij zijn dé fietsspecialist van Arnhem en omstreken!

Fietsreparatie, onderhoud & service

In onze werkplaats staan wij klaar om jouw fiets te repareren en te onderhouden, ongeacht of het gaat om een grote schade of een kleine beurt. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je fiets snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat jij weer veilig de weg op kunt.


Daarnaast bieden wij ook uitgebreide service- en onderhoudsbeurten aan. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren voorkom je grotere probleemen en bespaar je op de lange termijn een hoop kosten. Je kan je fiets het beste jaarlijks, of bij elke 5000 Km laten controlleren door onze experts, of je laten informeren hoe je zélf het best je fiets kan onderhouden. Onze specialisten weten precies wat er nodig is om jouw fiets optimaal te laten presteren. 
 

Wist jij dat Fietsspeciaalzaak Roelofs een Shimano Service Center is? Weten wat dit inhoud, klik op de button hieronder ↓
 

Maak een afspraak!

 

In onze werkplaats werken wij op basis van afspraak. Dit waarborgt dat we genoeg tijd vrij kunnen houden om jouw fiets de aandacht te geven die jouw fiets verdient. Je kunt een afspraak maken door met onze werkplaats telefonisch of per mail contact op te nemen. Wij plannen een dag met je in wanneer je de fiets kunt afgeven, en dezelfde dag heb je de fiets weer terug, wel zo fijn toch? 
Onze mechaniekers nemeen de reparatie altijd met je door, zodat je niet voor verassingen komt te staan wanneer je je fiets komt afhalen.

Vul in de velden hieronder je vraag in voor de werkplaats, of bel ons op 026 44 260 14 om onze professionele service te ervaren.

Jouw fiets, perfect afgesteld.

 

Ook met klachten óp de fiets, en niet alleen mét de fiets, kunnen wij je helpen. Door het uitvoeren van een bikefitting word je optimaal naar jouw wensen op de fiets gezet. Onze door Retül opgeleide bikefitters helpen jou al je fietsklachten te verhelpen. Na het uitvoeren van een meting wordt er uitvoerig naar de afstelling van jouw droomfiets gekeken door onze kundige monteurs. Wij streven ernaar jou de beste fietservaring te bieden, van stuurhoek tot afstelling van de versnellingen. Wil je ook beter op de fiets zitten?