Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud
Fietsspeciaalzaak RoelofsG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

We staan in de winkel voor het verwezenlijken van jouw fietsplezier. En dat doen we met veel zorg een aandacht voor de kwaliteit van de producten, de service en het hoogwaardige aanbod.

Bij onze adviezen gaan we uit van wat jij uit een fiets wilt halen. Of je nu voor het eerst met een gps fietscomputer de Achterhoek of de Eiffel gaat verkennen, of dat je naast je racefiets ook een gravelbike wilt proberen, of dat je beter materiaal en training wilt voor de Dolomietenmarathon, of dat je af wilt van pijntjes tijdens je ritten en beter op de fiets wilt zitten; wij begeleiden je zo goed mogelijk en met veel liefde voor de fiets in het verkennen van de keuzes, zodat jij vervolgens een afgewogen, optimale beslissing kan nemen.

Het Roelofs team is een combinatie van enthousiaste fietsers met verschillende expertises en disciplines. Het hart van de zaak is de werkplaats waar jouw fiets met zorg wordt onderhouden en waar jouw nieuwe fiets wordt opgebouwd en afgesteld. In de winkel willen we ons enthousiasme en liefde voor de fiets aan je overbrengen en je helpen bij de juiste keuze voor een fiets, kleding, banden, schoenen en voeding. In de Bike Fit Studio zetten we puntjes op de i, zodat we ook zeker weten dat jij goed, comfortabel en pijn- en blessurevrij je fietsavonturen kan verwezenlijken.

Sem – Luke – Alex – Marian – Chiel – Marc - Lars

De winkel heeft in december een prachtige facelift gekregen. De presentatie van de kleding en de fietsen op de Specialized verdieping is mooier en duidelijker. Zo zien we er voor het jubileumjaar extra goed uit.

Voor de komende tijd staan er nog wat veranderingen gepland, zodat we jullie beter en makkelijker kunnen adviseren.