Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud
Fietsspeciaalzaak RoelofsG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Ontmoet het Roelofs team

 

We staan in de winkel voor het verwezenlijken van jouw fietsplezier. En dat doen we met veel zorg een aandacht voor de kwaliteit van de producten, de service en het hoogwaardige aanbod.

Bij onze adviezen gaan we uit van wat jij uit een fiets wilt halen. Of je nu voor het eerst met een gps fietscomputer de Achterhoek of de Eiffel gaat verkennen, of dat je naast je racefiets ook een gravelbike wilt proberen, of dat je beter materiaal en training wilt voor de Dolomietenmarathon, of dat je af wilt van pijntjes tijdens je ritten en beter op de fiets wilt zitten; wij begeleiden je zo goed mogelijk en met veel liefde voor de fiets in het verkennen van de keuzes, zodat jij vervolgens een afgewogen, optimale beslissing kan nemen.

Het Roelofs team bestaat uit een groep enthousiaste fietsers met diverse expertises en disciplines, verenigd door hun passie voor fietsen. Het hart van onze zaak is de werkplaats, waar jouw fiets met de grootste zorg wordt onderhouden en waar we jouw nieuwe fiets met precisie opbouwen en afstellen. Onze ervaren monteurs gebruiken de beste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat jouw fiets altijd in topconditie verkeert. In de winkel delen we graag ons enthousiasme en onze liefde voor de fiets met jou. We helpen je bij het maken van de juiste keuze voor fietsen, kleding, banden, schoenen en voeding, waarbij we luisteren naar jouw wensen en behoeften.

In onze Bike Fit Studio zorgen we ervoor dat jij perfect op je fiets zit. Met geavanceerde technologieën optimaliseren we je fietshouding, zodat je comfortabel, pijnvrij en zonder blessures van je fietsavonturen kunt genieten.

Sem – Luke – Alex – Marian – Chiel – Marc - Lars

 

 

Een Nieuwe Look Voor Een Bijzondere Tijd

 

In december 2023 heeft onze winkel een prachtige facelift gekregen. Hiermee is de winkel van voor tot achter helemaal up-to-date, zodat alles er extra goed uitziet voor het jubileumjaar. De presentatie van kleding, helmen en (hand)schoenen is flink verbeterd, en ook de presentatie van de fietsen op de Specialized-verdieping is mooier en duidelijker geworden.

In de komende maanden zullen er nog enkele veranderingen plaatsvinden om de winkelervaring te verbeteren en ons in staat te stellen jou als klant nog beter te adviseren. We kijken ernaar uit om je in onze winkel te mogen ontvangen.