Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 


 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Fiets aanmeten

 

Laat een bikefitting uitvoeren en ga zorgeloos op pad! Onze geschoolde bikefit-specialisten zijn experts in het gebruik van Retül bikefit-technologieën. Zij kennen alles over geometrie, mogelijke kwaaltjes en jouw optimale positie op de fiets. Hierdoor kun je niet alleen efficiënter fietsen, maar ook met een hoger niveau van comfort. We nemen je lichaamsmaten op en zorgen voor de ideale fietspositie, waardoor je beter gaat presteren op de fiets.

Onze bikefit wordt uitgevoerd door gecertificeerde specialisten, dus je bent in goede handen. We werken altijd op afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om jou perfect op de fiets te zetten. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, ben je welkom in onze winkel of kun je contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Sinds 2012 is Specialized trots eigenaar van het Retül-systeem, een uitbreiding van het voorheen bekende Body Geometry Fit. Het Retül-systeem maakt gebruik van geavanceerde motion capture software, wat resulteert in een uiterst nauwkeurige en dynamische 3D fietsmeting. De belangrijkste focus ligt hierbij op comfort, blessurepreventie en efficiëntie.

Waarom een fiets aanmeten?

 

Een goede fietshouding kan veel blessures voorkomen. Door verkeerd op de fiets te zitten, kun je langdurige pijnklachten ontwikkelen. Van een pijnlijke nek tot een doof gevoel in je tenen, en alles daartussenin: deze klachten kunnen een groot deel van je fietsseizoen verpesten en – nog erger – je plezier in het fietsen wegnemen.

Bijna iedere fiets kan worden aangepast aan jouw behoeften, waardoor we bijna iedereen zonder klachten kunnen laten fietsen. Met een complete meting vinden we de perfecte positie voor jouw unieke houding en passen we de fiets hierop aan. Indien nodig worden onderdelen vervangen om de ultieme positie te bereiken, zoals andere stuur- en zadelpennen, of zelfs een ander stuur.

Ons doel is jouw tevredenheid! Mocht het voorkomen dat de resultaten na een meting niet zijn zoals verwacht, neem dan contact met ons op en we zullen ervoor zorgen dat je toch comfortabel op de fiets komt te zitten. Je fietsplezier staat voorop! De kosten voor een complete meting bedragen €250. Wil je meer weten wat een meting voor jou kan doen? Neem dan contact op met de winkel.

Doe de quick scan!

 

We kunnen ook een fiets voor je aanmeten met een zogenaamde quick scan. In deze verkorte variant van de complete Retül bikefit meten onze specialisten je houding op de meest cruciale en invloedrijke punten, zodat we je snel en adequaat van een fijne fietspositie kunnen voorzien.

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets voeren we deze quick scan gratis voor je uit, zodat je zorgeloos de weg op kunt. De kosten van de quickscan bedragen normaal gesproken €75. Neem contact met ons op, laat de quickscan uitvoeren en ervaar het gemak van de juiste fietspositie!