Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Epic Expert

Prijs
€8.100,- Nu voor:
€ 5.900,-
Specificaties
  • Merk: Specialized
  • Model: Epic Expert
  • Kleur: Pngrn/cmlneyrs/tarblk
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

De Epic Expert is uitgerust met het meest efficiënte ophangplatform dat ooit aan de startlijn van een Wereldbeker stond, en combineert 100 millimeter brain gecontroleerde veerweg voor en achter voor een pakket dat is geboren om de seconden van de klok te wissen.

Een slimmer BRAIN

De combinatie van hardtail-efficiëntie en full suspension vering zorgen voor indrukwekkend snelle resultaten De Epic is altijd gedefinieerd door compromisloze toewijding aan snelheid.

Trouw aan de vorm, zet de nieuwste Epic de traditie voort, waarbij we gebruik maken van de meest efficiënte Brain-ophanging die we ooit hebben gemaakt om ervoor te zorgen dat het altijd klaar is om te reageren.

Het nieuwste BRAIN-ontwerp, dat hand in hand met de nieuwe Epic is ontworpen, stelt de verwachting van efficiëntie opnieuw in. Waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw, race-tuned pedaalplatform BRAIN om ervoor te zorgen dat elke mogelijke watt wordt vertaald in voorwaartse beweging, terwijl momentum vertragende oneffenheden in de ondergrond beter dan ooit worden geabsorbeerd.

Frame-Changer

Opnieuw ontworpen met een focus op efficiënte krachtoverdracht en betere handlingprestaties. Het geheel nieuwe FACT 11m carbon frame van de Epic heeft een 15 procent stijvere achterkant om optimaal te profiteren van het nieuwe race-tuned pedaalplatform van de BRAIN, terwijl de herziene carbon lay-out van de voorste driehoek gewicht bespaart, waardoor de al torenhoge stijfheid/ gewichtsverhouding van de Epic nog hoger wordt.

Specificaties
Omschrijving Epic Expert Pngrn/cmlneyrs/tarblk L
Merk Specialized
Model Epic Expert
Modeljaar 2022
Kleur Pngrn/cmlneyrs/tarblk
Frametype Uni
Wieldiameter 29