Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Epic Pro

Prijs
€ 8.500,-
Specificaties
  • Framemaat: M
  • Merk: Specialized
  • Model: Epic Pro
  • Kleur: Dune White/granite/dove Grey
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Wat krijg je als onze engineers de kranen met trickle-down-technologie openen? Dat zou Epic Pro zijn. Een waterval van prestaties die rechtstreeks uit Mount S-Works stromen. De Epic Pro profiteert van het meest efficiënte ophangingsontwerp dat we ooit hebben gemaakt, om nog maar te zwijgen over het frame dat net zo licht is als de vorige generatie S-Works. Tegelijkertijd biedt het ongelooflijk veel efficiënte en uitstekende krachtoverbrenging.

Een slimmer BRAIN

De Epic is altijd al gedefinieerd door een obsessieve toewijding aan snelheid, waarbij de efficiëntie van de hardtail en het vermogen van een full suspension fiets worden gecombineerd tot indrukwekkend snelle resultaten. Nou, en dat wordt ook bewezen door meer dan 100 wereldbekerzeges en podiums.

Trouw aan de vorm, zet de nieuwste Epic de traditie voort, gebruik makend van de meest efficiënte BRAIN vering die we ooit hebben gemaakt om ervoor te zorgen dat het altijd klaar is om te reageren.

Het nieuwste BRAIN-ontwerp, dat hand in hand met de nieuwe Epic is ontworpen, stelt de verwachting van efficiëntie opnieuw in. Waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw, race-tuned pedaalplatform BRAIN om ervoor te zorgen dat elke mogelijke watt wordt vertaald in voorwaartse beweging, terwijl momentum vertragende oneffenheden in de ondergrond beter dan ooit worden geabsorbeerd.

Specificaties
Omschrijving Epic Pro Dunewht/grnt/dovgry M
Merk Specialized
Model Epic Pro
Modeljaar 2023
Kleur Dune White/granite/dove Grey
Frametype Uni
Framemaat M
Wieldiameter 29