Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Zwarte elektrische fiets

Op een zwarte elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, word je ondersteund door een elektromotor. De combinatie van jouw spierinspanning en de hulp van de motor resulteert in een soepele fietssnelheid. Dit betekent dat je nog wel wat eigen kracht moet leveren, maar veel minder dan op een "gewone" fiets.

Tot 25 km/u kan een elektrische fiets ondersteunen. Fiets je sneller? Dan houdt de ondersteuning op. Wil je sneller dan 25 km/u? Overweeg dan een een racefiets uit ons assortiment.

Wat is de actieradius van een zwarte elektrische fiets?

De actieradius van je zwarte elektrische fiets wordt bepaald door de hoeveelheid Wattuur (Wh) van de meegeleverde accu. Deze accu kan 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh aan capaciteit hebben. De typische actieradius van een batterij per 100 Wh is 26 kilometer. Het precieze bereik wordt beïnvloed door een aantal factoren. Deze factoren zijn onder meer of er heuvels zijn, het weer (tegenwind), je gewicht, het gewicht van je boodschappen en de staat van de weg. Bekijk onze elektrische fietsen.

Wat zijn de voordelen van een zwarte elektrische fiets?

Een zwarte elektrische fiets heeft als voordeel dat je met minder inspanning langere afstanden kunt rijden en dat je sneller bent. geweldig toch? Maar een elektrische fiets biedt nog veel meer voordelen. Met een elektrische motor heb je namelijk constant het gevoel dat je bergafwaarts fietst en de wind in de rug hebt. Dit maakt het fietsen ongelooflijk comfortabel en je wordt niet langer gehinderd door tegenwind, bergen of lange afstanden.

In vergelijking met een auto biedt de elektrische fiets veel voordelen. Zo is een zwarte elektrische fiets veel betaalbaarder, milieuvriendelijker en bovendien een stuk sneller in de stad. Je fietst tenslotte zo langs die enorme files in de spits. Ook het vinden van een parkeerplek is verleden tijd, want voor de fiets is altijd wel een plekje op de plaats van bestemming.

Kom langs of bekijk de fietsen online!

Benieuwd naar onze zwarte elektrische fietsen? Kom langs in onze winkel of bekijk ons assortiment online. 

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.