Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Sportieve elektrische fiets

Op zoek naar een sportieve elektrische fiets? Dan ben je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs aan het juiste adres. Ongeacht waar je heen gaat, onze elektrische fietsen zijn zorgvuldig gemaakt om je de beste fietservaring te bieden. Met een fiets van Roelofs is niets onmogelijk, of je er nu dagelijks mee naar je werk rijdt of gewoon voor je plezier. Zelfs onze minst sportieve fiets is naar alle maatstaven al zeer sportief. Meer weten over onze fietsen, de redenen voor hun sportieve ontwerp en welk model het beste bij jou past? Bekijk dan onze selectie sportieve elektrische fietsen.

Wat is een sportieve elektrische fiets?

Met een sportieve elektrische fiets kun je comfortabel en met gemak lange afstanden afleggen. Dit komt doordat dit een fiets is die stevig is en waarbij je op elke kilometer kunt vertrouwen. Bovendien hebben deze fietsen een enorme accucapaciteit, wat een grote actieradius garandeert.

Sportieve elektrische fietsen van Fietsspeciaalzaak Roelofs

Fietsen is een stuk comfortabeler op een betrouwbare elektrische hybride fiets met trapondersteuning. Zo kun je boodschappen doen, een mooie fietstocht maken of je simpelweg van A naar B begeven. Omdat elektrische fietsen van Fietsspeciaalzaak Roelofs aan deze eisen voldoen, zijn ze vaak een goede keuze. Daarbij is het aanbod groot en kun je kiezen uit verschillende topmerken. Eén daarvan is het populaire elektrische fietsenmerk Flyer. Het Zwitserse Flyer is een expert op het gebied van e-bikes. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan details en brengt geavanceerde ontwerpen op de markt.

De populariteit van sportieve elektrische fietsen

Sportieve elektrische fietsen voor mannen hebben dwarsliggers in het frame, terwijl sportieve elektrische fietsen voor vrouwen een laag instapframe hebben. Dat maakt een sportieve elektrische fiets multifunctioneel en daarom erg populair bij vele fietsers. Je kunt een hybride elektrische fiets voor mannen onder andere gebruiken om naar je werk te gaan, maar voor nog veel meer activiteiten. Voor velen is een elektrische fiets dan ook een populair alternatief omdat de zitpositie een stuk comfortabeler is dan op een racefiets!

BMC
Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d'Huez; deze legendarische beklimmingen zijn de arena's waar de allerbesten uitblinken. De Altitude-machines gedijen op de steilste hellingen, met een zinderend tempo voor longbrekende acceleraties, aanhoudende aanvallen en technische afdalingen.
Brompton
Elektrisch of niet, van staal of titanium, voor woon-werkverkeer of spannende avonturen. Elke fiets wordt met de hand en met de hoogste kwaliteit gemaakt in onze fabriek in Londen om bestand te zijn tegen het veeleisende dagelijkse gebruik in de stad.
Isaac
Elke Isaac bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Kona
Bij Kona draait alles om de vrijheid en empowerment van de fiets. We bestaan ​​sinds 1988. We hebben nog steeds dezelfde oprichters. We worden nog steeds ondersteunt door een staf van enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers. We zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een toegewijde groep fietsers die fietsen maakt voor mensen die van fietsen houden, of die liefde nu nieuw is of al lang bestaat.
Open
Bij OPEN is ons motto "hard werken om klein te blijven". We hebben het 'grote bedrijf'-ding gedaan en het was tijd voor iets anders. Dus we ontwerpen de fietsen die we zelf willen rijden, we produceren ze, verkopen ze aan gelijkgestemde mensen en dat is alles.
Specialized
De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.