Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Levo Alloy

Prijs
€ 5.000,-
Specificaties
  • Merk: Specialized
  • Model: Levo Alloy
  • Kleur: Black/light Silver/black
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

De volledig nieuwe Levo levert het ongelooflijke vermogen om meer trails te rijden door een ongeëvenaarde combinatie van rijkwaliteit, bruikbaar vermogen en overal inzetbaar bereik. Het is de distillatie, toepassing en versterking van een 40-jarige obsessie met het creëren van 's werelds best rijdende mountainbikes. Sinds zijn introductie heeft de Levo de lat gelegd waar elke andere e-MTB naar streeft, en de nieuwe Levo legt die lat nog hoger.

Het begint met onze Turbo Full Power 2.2 motor en Turbo Control Unit (TCU), die de Levo voorzien van een soepele en naadloze versterking van je inspanningen - 4x je vermogen waarmee je kunt kiezen waar je wilt rijden en wanneer je dat wilt doen. De Levo verplettert ook beperkingen als het gaat om actieradius, door je inspanning te versterken voor maximaal vijf uur aan plezier op de trails. En het geoptimaliseerde frame heeft 150 mm speciaal afgestemde achtervering en een instelbare geometrie die zorgt voor een stabiel en natuurlijk rijgedrag als geen ander. Want aan het einde van de dag, is het de rit die telt. Geloof het maar.

De Turbo Levo combineert ons volledig nieuwe M5 alloy frame en de soepelste en krachtigste motor op de markt met de meest hoogwaardige aandrijving, vering en remcomponenten die verkrijgbaar zijn. Het resultaat is een fiets die veel dure e-MTB's in de schaduw stelt.

Specificaties
Omschrijving Levo Alloy Nb Blk/ltsil/blk S3
Merk Specialized
Model Levo Alloy
Modeljaar 2023
Kleur Black/light Silver/black
Frametype Uni