Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Levo Comp Alloy

Prijs
€ 6.000,-
Specificaties
  • Merk: Specialized
  • Model: Levo Comp Alloy
  • Kleur: Black/dove Grey/black
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

De volledig nieuwe Levo levert het ongelooflijke vermogen om meer trails te rijden door een ongeëvenaarde combinatie van rijkwaliteit, bruikbaar vermogen en overal inzetbaar bereik. Het is de distillatie, toepassing en versterking van een 40-jarige obsessie met het creëren van 's werelds best rijdende mountainbikes. Sinds zijn introductie heeft de Levo de lat gelegd waar elke andere e-MTB naar streeft, en de nieuwe Levo legt die lat nog hoger.

Het begint met onze Turbo Full Power 2.2 motor en Turbo Control Unit (TCU), die de Levo voorzien van een soepele en naadloze versterking van je inspanningen - 4x je vermogen waarmee je kunt kiezen waar je wilt rijden en wanneer je dat wilt doen. De Levo verplettert ook beperkingen als het gaat om actieradius, door je inspanning te versterken voor maximaal vijf uur aan plezier op de trails. En het geoptimaliseerde frame heeft 150 mm speciaal afgestemde achtervering en een instelbare geometrie die zorgt voor een stabiel en natuurlijk rijgedrag als geen ander. Want aan het einde van de dag, is het de rit die telt. Geloof het maar.

De Levo Comp tilt je trailrijden naar een hoger niveau. Met ons gloednieuwe M5 alloy frame, SRAM GX Eagle 12-speed aandrijving en boterzachte FOX Performance vering, zul je rondjes rijden om iedereen.

Specificaties
Omschrijving Levo Comp Alloy Nb Blk/dovgry/blk S4
Merk Specialized
Model Levo Comp Alloy
Modeljaar 2023
Kleur Black/dove Grey/black
Frametype Uni