Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
Een Specialized E-bike doe je het best bij Fietsspeciaalzaak Roelofs

Specialized E-bike kopen? Direct uit voorraad leverbaar

Ben je op zoek naar een e-bike die jouw fietservaring naar een hoger niveau tilt? Overweeg dan een Specialized e-bike van Fietsspeciaalzaak Roelofs. Onze winkel, gevestigd aan de G.A. van Nispenstraat in het sfeervolle Arnhem, is de ideale plek om je elektrische fietsavontuur te beginnen met deskundig advies en service van de bovenste plank.

Ontdek onze Specialized E-bikes
De Specialized e-bikes combineren het beste van twee werelden: de klassieke fietservaring en de krachtige ondersteuning van een elektrische motor. Of je nu lange tochten wilt maken zonder overmatige inspanning of gewoon genieten van moeiteloos fietsen door de stad, onze collectie Specialized e-bikes biedt voor elk wat wils.


Krachtige ondersteuning met Specialized E-bike Motoren
Een van de voordelen van Specialized e-bikes is de naadloze ondersteuning die ze bieden. Specialized motoren zijn ongelooflijk soepel, krachtig en stil. Ze versterken je input, schakelen uit bij te hoge input en kennen geen weerstand in de "off"-modus.


Beste bereik in zijn klasse dankzij de Specialized Accu's
Een ander kenmerk dat Specialized e-bikes onderscheidt, is het bereik. Met het beste bereik in zijn klasse zijn alle Specialized accu's voorzien van intuïtieve laadoplossingen en een geavanceerd Battery Management System (BMS). Daarmee garandeert Specialized optimale prestaties voor een langere levensduur van de accu's en een maximale actieradius. Of je nu op avontuur wilt gaan in de natuur of gewoonweg de stad wilt verkennen, met een Specialized e-bike kom je overal.


Verbind jouw Specialized E-bike met de Mission Control App
De connectiviteit van deze e-bikes gaat verder dan alleen elektrische ondersteuning. Verbind je fiets via ANT+ en/of bluetooth met jouw favoriete display, apparaat, app óf kies voor de Mission Control App van Specialized. Hiermee pas je eenvoudig het motorvermogen aan op basis van je geplande rit, beheer je het bereik van je batterij, neem je ritten op, welke je gemakkelijk upload naar STRAVA, et cetera.


Klaar om je volgende elektrische fietsavontuur te beginnen met een Specialized e-bike?

Breng een bezoek aan Fietsspeciaalzaak Roelofs in Arnhem en ontdek ons uitgebreide assortiment Specialized e-bikes of neem contact op! Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets die aan al jouw behoeften voldoet.