Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Diverge Sport

Prijs
€3.500,- Nu voor:
€ 3.000,-
Specificaties
  • Framemaat: 56
  • Merk: Specialized
  • Model: Diverge Sport
  • Kleur: Harvest Gold/granite/pearl
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Of je doel nu is om te ontsnappen op gravelwegen, ver van auto's en mensenmassa's, of om van start te gaan in je favoriete gravelrace, geen enkele fiets doet het beter dan de nieuwe Diverge. Het is simpelweg de snelste, meest bekwame - en misschien wel de leukste fiets die we ooit hebben gemaakt. Een fiets die een snelle en dynamische rit oplevert op kracht, maar stabiel en zelfverzekerd is als het terrein ruw wordt. Van Future Shock 1.5 en geheel nieuwe gravelgeometrie tot toonaangevende bandenspeling, de nieuwe Diverge vertegenwoordigt alles wat we hebben geleerd in meer dan 40 jaar rijden op de weg, gravel en onverhard. De Diverge schrijft een geheel nieuw hoofdstuk in de categorie gravelbikes, zodat je geheel nieuwe ritten kunt bedenken. Het is de ultieme fiets om aan de drukte te ontsnappen.

Gravel rijden mag dan een 'nieuwe' sport zijn, onze Diverge Sport Carbon is ontwikkeld dankzij meer dan vier decennia ervaring. Het heeft onze Future Shock 1.5 en een FACT 8r Carbon frame voor een snelle, zelfverzekerde en comfortabele rit op de weg, onverharde paden en gravelstroken. Met op de gravel geïnspireerde SRAM Apex 1 1x11 shifting en DT Swiss G540 wielen is de Diverge Sport even geschikt als veelzijdig. Met de Kanza winnende Pathfinder Pro 38mm banden, hetzelfde rubber dat we voor de S-Works Diverge hebben gespecificeerd, ben je klaar om zo snel en zo ver te rijden als je wilt.

Specificaties
Omschrijving Diverge Sport Carbon Hrvgld/grnt/prl 56
Merk Specialized
Model Diverge Sport
Modeljaar 2023
Kleur Harvest Gold/granite/pearl
Frametype Uni
Framemaat 56
Wieldiameter 28