Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Diverge Expert carbon

Prijs
€ 6.300,-
Specificaties
  • Framemaat: 58
  • Merk: Specialized
  • Model: Diverge Expert carbon
  • Kleur: Dark Navy/granite/carbon
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Of je doel nu is om te ontsnappen op gravelwegen, ver van auto's en mensenmassa's, of om van start te gaan in je favoriete gravelrace, geen enkele fiets doet het beter dan de nieuwe Diverge. Het is simpelweg de snelste, meest bekwame - en misschien wel de leukste fiets die we ooit hebben gemaakt. Een fiets die een snelle en dynamische rit oplevert op kracht, maar stabiel en zelfverzekerd is als het terrein ruw wordt. Van Future Shock 2.0 en geheel nieuwe gravelgeometrie, tot interne opslag en toonaangevende bandenspeling, de nieuwe Diverge vertegenwoordigt alles wat we hebben geleerd in meer dan 40 jaar rijden op de weg, onverharde paden en op gravelstroken. De Diverge schrijft een geheel nieuw hoofdstuk in de categorie gravelfietsen, zodat je geheel nieuwe ritten kunt bedenken. Het is de ultieme fiets om aan de drukte te ontsnappen.

Met een FACT 9r carbon frame en Future Shock 2.0 zorgt de Diverge Expert ervoor dat je met meer snelheid en zelfvertrouwen over terrein kunt rijden dan dat je ooit voor mogelijk had gehouden. De draadloze SRAM’s Rival eTap AXS 12-speed groepset levert snel en helder schakelwerk, en Roval Terra Carbon wielen gekoppeld aan Pathfinder Pro 42mm banden zorgen voor prestaties op glad wegdek, onverharde wegen en grindpaden. Een Roval Terra zadelpen houdt de Diverge Expert perfect in balans voor de ultieme rit.

Specificaties
Omschrijving Diverge Expert Carbon Dknvy/grnt/carb 58
Merk Specialized
Model Diverge Expert carbon
Modeljaar 2024
Kleur Dark Navy/granite/carbon
Frametype Uni
Framemaat 58
Wieldiameter 28