Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Diverge Comp Carbon

Prijs
€ 4.500,-
Specificaties
  • Framemaat: 58
  • Merk: Specialized
  • Model: Diverge Comp Carbon
  • Kleur: Dplakemet/grnt/prl
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Of je nu wilt ontsnappen op gravelwegen, ver weg van auto's en drukte, of je wilt vol gas geven aan de kop van je favoriete gravelrace, geen enkele fiets doet het beter dan de nieuwe Diverge. Het is eenvoudigweg de snelste, meest capabele - en misschien wel de leukste - fiets die we ooit hebben gemaakt, met een rit die snel en levendig is onder belasting, maar stabiel en vol vertrouwen geeft wanneer het terrein ruig wordt. Van Future Shock 2.0 en geheel nieuwe gravelgeometrie tot interne opslag en toonaangevende bandenvrijheid, vertegenwoordigt de nieuwe Diverge alles wat we hebben geleerd in meer dan 40 jaar fietsen op de weg, gravel en vuil. De Diverge schrijft een geheel nieuw hoofdstuk in de categorie grindfietsen, zodat je geheel nieuwe ritten kunt bedenken. Het is het ultieme vluchtvoertuig.

De Diverge Comp Carbon heeft hetzelfde baanbrekende FACT 9r Carbon frame en Future Shock 2.0 als onze Pro-build, maar is uitgerust met Shimano's mechanische GRX 2x11 gravelgroep. Legering DT Swiss G540 wielen houden je efficiënt rollend, terwijl de Pathfinder Pro 42mm banden, winnaars van Kanza, prestaties leveren op gladde wegen, onverharde paden en grindpaden. Om de Diverge Comp een perfect gebalanceerde rit te geven, hebben we de Terra zadelpen van Roval gespecificeerd.

Specificaties
Omschrijving Diverge Comp Carbon Dplakemet/grnt/prl 58
Merk Specialized
Model Diverge Comp Carbon
Modeljaar 2023
Kleur Dplakemet/grnt/prl
Frametype Uni
Framemaat 58
Wieldiameter 28