Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner


Gravel
Gravelfietsen zijn niet meer weg te denken uit het aanbod van sportieve fietsen. Elk merk biedt tegenwoordig een fiets die meerdere typen terrein aankan. En dat betekent bredere banden, maar zeker ook een specialistischer geometrie.

Specialized Crux bij Fietsspeciaalzaak Roelofs

Specialized Crux kopen? Direct uit voorraad leverbaar


Ontdek de lichtste gravelbike ooit: de Specialized Crux. Verkrijgbaar bij Fietsspeciaalzaak Roelofs in Arnhem. Wat dacht je van de Crux Comp of de Crux Expert? Kom langs in onze winkel en ontdek zelf de plek waar fietsliefhebbers al generaties lang hun droomfiets vinden.

Ontdek de volledig nieuwe Specialized Crux
De Specialized Crux is niet zomaar een gravelbike; het is een revolutie in de wereld van off-road rijden. Met een gewicht van slechts 725 gram voor het frameset en een compleet gewicht van 7.25 kg, is de Crux een meesterwerk van lichtgewicht technologie. Maar laat je niet misleiden door zijn lichte gewicht; deze fiets is ongelooflijk capabel en kan banden tot 47c breedte aan, waardoor je zonder beperkingen over elk terrein kunt rijden.

Revolutionaire technologieën
De Crux maakt gebruik van baanbrekende technologieën die eerder werden toegepast op de Aethos. Het resultaat is een gravelbike die klimt als een droom en moeiteloos over ruw terrein vliegt. Met een bandbreedte tot 47c en een ultralicht frame is de Specialized Crux de perfecte combinatie van snelheid, comfort en betrouwbaarheid.

Behendig, soepel, reactief: Beleef de ultieme gravelervaring met de Specialized Crux
Dankzij zijn ultra-responsieve gravelgeometrie en racepasvorm biedt de Specialized Crux een ongeëvenaarde rijervaring. Of je nu over kronkelende paden slingert of over ruige singletracks scheurt, de Crux reageert direct op elke pedaalslag en biedt een soepele en comfortabele rit. De Specialized Crux is de nieuwe standaard in de wereld van gravelbikes.

Ervaar de Specialized Crux bij Fietsspeciaalzaak Roelofs
Proefritje maken op de lichtste gravelbike ooit? Bezoek vandaag nog onze winkel en ontdek zelf de ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid van de Specialized Crux. Onze medewerkers staan voor je klaar.

 

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
161 modellen gevonden
Sorteren op: