Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Creo SL Comp E5

Prijs
€ 4.500,-
Specificaties
  • Framemaat: L
  • Merk: Specialized
  • Model: Creo SL Comp E5
  • Kleur: Dove Grey/smoke
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

We hebben een grote geschiedenis in het ontwikkelen van 's werelds best presterende racefietsen. Tarmac, Venge, Roubaix, Allez, Diverge, elk model domineert in hun categorie, door de beste technologieën in de industrie. En hoewel het nog moeilijk is om een palmares van de e-racefietsen te vinden, herdefinieert de Turbo Creo SL de e-racefietsprestaties. Hij is licht, soepel, capabel en makkelijk in gebruik, en dat alles met de kracht om bergen vlak te laten lijken, te lachen om tegenwind en verder te gaan dan je ooit voor mogelijk had gehouden. It’s You, Only Faster.

De Turbo Creo SL E5 Comp is uitgerust met een E5 Premium Aluminium frame en de Future Shock 1.5. Voor de afmontage hebben we een 1x Shimano GRX groepset gebruikt om te schakelen en te remmen, terwijl de DT R470 Boost™ wielen zijn voorzien van 28 mm Turbo Pro banden om je zorgeloos en supersnel te laten rijden, ongeacht het terrein. En voor het zadel, zou je merken dat onze favoriete Body Geometry Power Sport veel comfort biedt.

Specificaties
Omschrijving Creo Sl E5 Comp Dovgry/smk L
Merk Specialized
Model Creo SL Comp E5
Modeljaar 2023
Kleur Dove Grey/smoke
Frametype Uni
Framemaat L
Wieldiameter 28