Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
Welkom bij jouw gecertificeerde Shimano Service Center!

Shimano Service Center


Toer je regelmatig op de trekkingfiets? Gebruik je jouw e-bike vrijwel dagelijks voor woon-werkverkeer? Of zit je wekelijks vele uren in de beugels van de racefiets? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan het onderhoud van je fiets. Alleen zo haal je steeds het maximale uit je ritten.

Shimano Service Center Roelofs

Als Shimano Service Center zijn we bij Fietsspeciaalzaak Roelofs bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste. Hier kun je terecht voor alle onderhoud en reparaties aan je Shimano-fietsproducten. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon graag in het weekend fietst, ons doel is om ervoor te zorgen dat je fiets altijd in topconditie is.

Wat is een Shimano Service Center?

Een Shimano Service Center is een door Shimano erkende locatie waar je kunt vertrouwen op deskundige technici die gebruikmaken van originele Shimano-onderdelen en -technologieën. Onze specialisten zijn uitgebreid getraind om elke Shimano-component te onderhouden en te repareren, waardoor de levensduur van je fiets verlengt en de prestaties verbetert.

Waarom een Shimano Service Center?

Deskundigheid en kwaliteit
Onze technici hebben directe toegang tot de nieuwste Shimano trainingen en updates. Ze zijn experts in zowel de nieuwste als bestaande Shimano-producten, wat betekent dat jouw fiets altijd met de grootste zorg behandeld wordt.

Snelle en efficiënte service
We begrijpen dat je zo snel mogelijk weer op de weg of het pad wilt zijn. Daarom streven we ernaar om onderhoud en reparaties snel en efficiënt uit te voeren, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Garantie en vertrouwen
Alle reparaties worden gegarandeerd uitgevoerd met originele Shimano-onderdelen. Dit zorgt ervoor dat je fiets in optimale conditie blijft en jij met vertrouwen kunt blijven fietsen.

Shimano Waarborg

Bij Shimano Service Center Roelofs ben je verzekerd van de Shimano Waarborg. Dit houdt in dat alle onderhoud en reparaties worden uitgevoerd volgens de strikte normen van Shimano, met gebruik van officiële onderdelen en gereedschappen. Dit garandeert de beste prestaties en betrouwbaarheid van je Shimano-uitgeruste fiets.

Daarnaast volgen de monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

Shimano Service Center Arnhem / Nijmegen

Ben je op zoek naar een Shimano Service Center in de omgeving van Arnhem of Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vestiging bevindt zich aan de G.A. van Nispenstraat in Arnhem. Ons team staat klaar om jou te helpen met al je Shimano-behoeften. Kom langs of neem contact op voor een afspraak. We helpen je graag met deskundig advies en professionele service.

Doe een beroep op het vakmanschap van ons Shimano Service Center en geniet maximaal van je fiets.

Veelgestelde vragen
Hoe vaak moet mijn fiets onderhouden worden?

Dit hangt af van hoe vaak en intensief je fietst. Wij adviseren minimaal één keer per jaar een volledige servicebeurt.

Wat zijn de kosten van een servicebeurt?
De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type onderhoud. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Kan ik zonder afspraak langskomen?
We raden aan om vooraf een afspraak te maken, zodat we je zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen.

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
161 modellen gevonden
Sorteren op: