Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Racefiets reparatie in Arnhem

Ben jij op zoek naar een reparatie voor jouw racefiets? Wil jij dat jouw racefiets weer als nieuw rijdt? Dan ben je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig repareren van diverse soorten fietsen. Iedere dag staan onze gediplomeerde fietsenmakers dan ook weer voor jou klaar. Of het nu gaat om mountainbikes, racefietsen of elektrische fietsen, bij ons kun je ten alle tijde terecht voor een reparatie. 

Snelle reparatie van jouw racefiets 

Wij bij Fietsspeciaalzaak Roelofs weten als geen ander hoe onmisbaar een fiets kan zijn. Wanneer jouw racefiets mankementen vertoont kun je op afspraak terecht voor een reparatie. Wij zorgen er samen met ons vakkundig personeel voor dat jouw fiets binnen no time weer zo goed als nieuw is. Zo zijn wij expert in het repareren van diverse fietsmerken, waaronder Isaac, Kona, BMC, Flyer en nog veel meer. 

Waarom kiezen voor Fietsspeciaalzaak Roelofs

  • Wij hebben gediplomeerd personeel aanwezig, waardoor advies op maat kan worden gegeven.
  • Of het nu grote of kleine reparaties zijn, wij staan vijf dagen in de week voor jou klaar.
  • Ook wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe fiets staan wij voor je klaar! Zo kunnen wij ook een fiets voor je aanmeten, zodat jij weer zorgeloos op pad kan.
  • Klantvriendelijkheid staat hoog bij ons!

Professionele werkplaats

Onze fietsenspeciaalzaak in Velp bestaat naast de winkel ook uit een grote werkplaats. De werkplaats is zo ingericht dat er zeer efficiënt gewerkt kan worden, waardoor jouw racefiets, elektrische fiets of mountainbike in een kort tijdsbestek kan worden gerepareerd. Bij een speciale reparatie kunnen deze tijden afwijken. In dat geval zullen wij in overleg met jou bespreken wanneer je fiets weer voor je klaar zal staan. Door alleen van kwaliteitsmaterialen gebruik te maken zijn wij instaat om jouw racefiets zo optimaal mogelijk te repareren.

Een afspraak inplannen? Klik hier voor de contactmogelijkheden.

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.