Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Racefiets lange mensen

De aankoop van een racefiets kan voor lange mensen een groot probleem zijn. Veel fietsen zijn bijvoorbeeld niet in hoogte verstelbaar, wat kan leiden tot rugpijn en andere fiets gerelateerde problemen. Gelukkig biedt Fietsspeciaalzaak Roelofs een aantal lengte vriendelijke racefietsen aan. Wij laten je dan ook niet zonder passende fiets gaan. 

Zo kun je als lang persoon toch profiteren van wat een racefiets van Fietsspeciaalzaak Roelofs te bieden heeft. De merken die wij verkopen zijn racefiets merken als Specialized, Isaac en BMC.

Aanmeten van een racefiets voor lange mensen

Voor het aanmeten van een fiets kun je terecht bij Fietsspeciaalzaak Roelofs. Het komt namelijk regelmatig voor dat een racefiets voor lange mensen niet de juiste verhoudingen heeft. Onze specialisten met verstand van geometrie en de juiste fietshouding zorgen er dan voor dat je comfortabel kunt fietsen. Wij meten je lichaam op en adviseren de meest comfortabele fietshouding. Zo kun je positieve resultaten verwachten en voorkom je blessures en chronisch ongemak.

Racefietsen voor lange mensen bij Fietsspeciaalzaak Roelofs

Wanneer je lekker wilt fietsen, heb je een lichte fiets nodig met de juiste framehoogte. De meeste fietsen zijn namelijk ontworpen voor mensen met een gemiddelde lengte en gewicht. Het gevolg hiervan is dat je op een gestrekte fiets rijdt die te klein is voor iemand van jouw lengte. Omdat de fiets toch moet passen, lijkt dit in het begin goed te gaan. Maar uiteindelijk kom je in de problemen. Door de extra kracht die overal op komt te staan, rijdt de fiets niet lekker en slijten sommige onderdelen snel. Zelfs de kans op blessures neemt toe. De specialisten van Fietsspeciaalzaak Roelofs helpen je daarom graag om dit te voorkomen en de juiste beslissingen te nemen bij de aanschaf van een nieuwe racefiets.

Kom langs bij Fietsspeciaalzaak Roelofs

Wil je meer weten over de racefiets merken die we bij Fietsspeciaalzaak Roelofs verkopen voor lange mensen? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel! Wij helpen je graag bij het doen van de juiste aankoop.

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.