Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

De voordelen van een (race) fiets leasen bij Fietsspeciaalzaak Roelofs


Fietsen is niet alleen een geweldige manier om jezelf te verplaatsen, maar ook om fit te blijven en bij te dragen aan een schonere, groenere wereld. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een (race) fiets te leasen als particulier in plaats van er een te kopen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs begrijpen we deze trend en bieden we een uitstekende lease-optie aan voor al onze klanten.

Waarom een fiets leasen?
Het (particulier) leasen van een fiets biedt verschillende voordelen ten opzichte van het kopen ervan. Allereerst vereist het leasen van een fiets geen grote eenmalige investering. In plaats daarvan betaal je een vast maandelijks bedrag gedurende een vooraf bepaalde periode. Dit maakt het gemakkelijker om een kwaliteitsfiets te verkrijgen zonder dat je direct een groot bedrag hoeft uit te geven.

Daarnaast zijn onderhoudskosten vaak inbegrepen bij het leasen van een (race) fiets, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte uitgaven voor reparaties of onderhoud. Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs zorgen we ervoor dat je fiets in topconditie blijft gedurende de gehele leaseperiode.


Waarom leasen via Fietsspeciaalzaak Roelofs?
Wij staan al jaren bekend om onze uitstekende klantenservice en deskundig advies. Onze medewerkers zijn gepassioneerde fietsers die graag hun kennis en ervaring met je delen om ervoor te zorgen dat je de perfecte fiets vindt die aan al je behoeften voldoet.

Bovendien bieden we een breed scala aan fietsen om uit te kiezen, van stadsfietsen tot elektrische fietsen en van kinderfietsen tot gravelbikes. Wat je fietsvoorkeur ook is, bij Fietsspeciaalzaak Roelofs hebben we iets voor jou.


Hoe werkt het leasen bij Fietsspeciaalzaak Roelofs?
Het leasen van een fiets bij Roelofs is eenvoudig en transparant. Na het kiezen van de fiets die het beste bij je past, bespreken we de leasevoorwaarden, inclusief de maandelijkse betalingen en de duur van het leasecontract. Zodra alles is overeengekomen, kun je direct van je nieuwe fiets genieten.


Conclusie
Fiets leasen is een slimme keuze voor wie op zoek is naar gemak, flexibiliteit en kwaliteit. Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs bieden we niet alleen hoogwaardige fietsen aan, maar ook een uitstekende lease-optie met deskundig advies en service.

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de G.A van Nispenstraat in Arnhem of
neem contact op via 026 44 260 14 of info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
161 modellen gevonden
Sorteren op: