Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Terugblik introductieavond Tarmac en Roubaix 


Donderdagavond 28 september was Specialized op bezoek om de twee paradepaardjes van Specialized wat uitgebreider te introduceren. 

Specialized heeft het weer voor elkaar gekregen om de overtreffende trap in deze modellen te ontwikkelen. De Roubaix is nog soepeler op nog meer terreinen door FutureShock 3.0 en de mogelijk om tot 40mm banden te rijden. De Tarmac is lichter, stijver, meer aero en nog sneller dan zijn voorganger. 

We zijn fan van de innovatie van Specialized en we vinden het bijzonder leuk om dat met jullie te delen en jullie enthousiasme te zien in de winkel en op zo’n avond.

Terugblik Test the Best  


Het Specialized-terrein was zondag 1 oktober de plek om Specialized fietsen uitgebreid te testen. 

Met name de pas geïntroduceerde modellen, Tarmac SL8 en Roubaix SL8, waren in trek. Maar ook de Epic WC, en de sportieve e-bikes als de Creo en de Tero.

Naast testen op het terrein van Specialized, konden we samen de mooie wegen en paden van Arnhem ‘testen’. Ekris en Roelofs hadden meerdere tochten uitgezet voor hun klanten en wij begeleidden de wegritten in verschillende groepjes. Gravel en MTB was self-support, zoals het hoort ;

Een van onze voedingspartners BYE verzorgde het energiepeil en hydratatie van de deelnemers en na afloop kon er bij de Kookplaats nagepraat worden met een lekkere lunch. 

Het was een geslaagde dag en zijn blij dat we met sterke partners dit soort evenementen voor jullie kunnen organiseren.