Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Onze evenementen

Regelmatig organiseren wij inspirerende avonden en dagen waar we jou willen motiveren en stimuleren om te blijven fietsen door je op de hoogte te houden van de veranderingen in de fietswereld en als het kan deze jou te laten ervaren. Hieronder onze komende evenementen.

28 SEPTEMBER - INTRODUCTIEAVOND SL8, ROUBAIX EN MEER 

Op donderdag 28 september besteden we extra aandacht aan alle ins en outs van de Tarmac SL8. Op deze introductieavond kun je vanaf 19.00 uur voelen en ruiken aan deze geweldige racer.  

Robert de Jong van Specialized – en huidig Nederlands Kampioen 30+ - komt vertellen over hoe het mantra van Specialized ‘Innovate or Die’ is toegepast op de ontwikkeling van de Tarmac SL8 en de nieuwe Roubaix. We zoomen samen in op de rijeigenschappen en de nieuwe technologie van de Roubaix en bespreken de opvallende vormen van de Tarmac SL8. 

We onthullen ook nog een nieuw model. Wat dat is, blijft nog even een geheim.

We hopen jullie te zien op deze spannende en gezellige avond bij ons in de winkel.

Info:

Introductieavond Specialized Tarmac SL8, Roubaix en meer

Locatie: Fietsspeciaalzaak Roelofs Arnhem

Tijd: inloop vanaf 19:00 – presentatie Specialized vanaf 19.15

1 OKTOBER - TEST THE BEST SPECIALIZED EVENT  

In samenwerking met Specialized en Ekris BMW organiseren wij op zondag 1 oktober een mooi fietsevenement. Op deze dag kunt u met uw eigen racefiets, gravel- of mountainbike meedoen aan een van de fietsritten door de prachtige omgeving van Arnhem en kunt u voor of na de fietsrit kennismaken met de sportieve fietsen van Specialized.

Ontdek de omgeving van Arnhem

Bij een fietsevenement kan een georganiseerde fietsrit natuurlijk niet ontbreken. Neem uw eigen racefiets, gravel- of mountainbike mee en maak samen met andere fietsliefhebbers een prachtige rit door de omgeving van Arnhem. Er vertrekken vanuit Specialized meerdere ritten voor verschillende fietsen. U kunt zich inschrijven voor een weg, gravel of mountainbike rit in de ochtend of in de middag.

Test the best

Het kiezen van een nieuwe fiets kan, net zoals het kiezen van een nieuwe auto, soms niet eenvoudig zijn. Daarom heeft Specialized verschillende modellen voor u klaarstaan om uit te proberen, waaronder het supersnelle lichtgewicht van Specialized, de Tarmac SL8! Naast racefietsen kunt u ook verschillende mountainbikes, gravelbikes en meer testen. Met Test the Best kunt u uitgebreid de verschillende recente modellen aan de tand voelen en deskundig advies ontvangen van Specialized medewerkers.  

Locatie

Het evenement wordt georganiseerd bij Specialized Europe, Utrechtseweg 310, B01, 6812 AR Arnhem. Meld u aan voor het Test the Best Specialized Event en wij ontvangen u graag op 1 oktober.