Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Isaac Element, Utegra DI2. Fore 4

Prijs
€ 6.599,-
Specificaties
  • Merk: Isaac
  • Model: Element, Utegra DI2. Fore 4
  • Kleur: Crystal Chrome Black
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Beleef de ultieme fietservaring met de Element Crystal Chrome Black. Deze top perfomance fiets zet elke trapbeweging om in ongekende prestaties. De hoge stijfheid en laag gewicht op professioneel niveau maakt de Element dé krachtpatser van Isaac.

De Element is de perfecte combinatie van licht gewicht, rijervaring en unieke stijl. Met de spiegelende chroom decals is de Crystal Chrome Black tot in de details gestileerd.

Zijn lichtgewicht frame van slechts 750 gram is opgebouwd uit het allerbeste Quad 60 SL carbon. Door deze Carbon technologie bevat deze racefiets dan ook een ongelooflijk hoge stijfheid om top prestaties te leveren. De Element is een UCI gekeurde wedstrijdmachine met een voorliefde voor het zwaardere klimwerk.

De combinatie van volledige geïntegreerd balhoofd (IFS) en one-piece carbon Airflow stuur zorgt voor een compleet kabelvrije cockpit.

Ga jij voor prestaties op prof niveau? De Element is er klaar voor!

Specificaties
Omschrijving Ultra lichte racer, afgemonteerd met Dura Ace DI2
Merk Isaac
Model Element, Utegra DI2. Fore 4
Modeljaar 2023
Kleur Crystal Chrome Black
Frametype Uni
Wieldiameter 28