Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

BIKE FESTIVAL 100 JAAR ROELOFS: SCHRIJF JE NU IN!


Hieronder vind je een keuzemenu voor de ruim 80 testfietsen die beschikbaar zijn op zondag 12 mei.

Wat kun je verwachten op ons Bike Festival? 

Verwacht een sfeervolle setting met een barista die verse koffie zet, overheerlijke huisgemaakte burgers van topkwaliteit en natuurlijk een verfrissend fietsbiertje na je rit. 

Op deze speciale dag zullen onze vertrouwde fietsleveranciers, waaronder Specialized, BMC en Isaac aanwezig zijn met hun nieuwste testvloot. Bovendien zullen ook de grote namen in de fietsindustrie, zoals Shimano, Sram en Campagnolo, aanwezig zijn om hun nieuwste onderdelen en technologieën te presenteren. Ook is het Australische wielen merk Partington aanwezig, dit zijn de stijfste, lichtste en meest aerodynamische wielen. En laten we de sportvoeding niet vergeten - het Arnhemse BYE Nutrition zal met samples van hun energierijke en 100% natuurlijke fietsvoeding aanwezig zijn.

Zo hebben we ook een koopjesmarkt met aanbiedingsfietsen en is er een kledinghoek ingericht waar kleding hangt t/m 70% en staan er genoeg schoenen met een korting t/m 50%.

Testritten & Bike Festival

Het Bike Festival draait om het vieren van het fietsleven en ons 100-jarig bestaan met jullie, onze fietsvrienden. Daarom hebben we verschillende tijdvakken beschikbaar gesteld, zodat je meerdere testritten kunt plannen gedurende de dag. Om 13.00 uur gaat de BBQ aan en verzorgt onze Luke heerlijke burgers. En als slot sluiten we tussen 16:00 en 17:00 uur af met een gezellige afterparty. Een perfect moment om je testervaringen te delen met een drankje en muziek.

Kosten deelname zijn €15.- hiervoor mag jij maximaal 3 fietsen testen.
Krijg je 3 consumptiebonnen te gebruiken voor koffie, burger en een fietsbiertje.
GPS bestanden volgen na inschrijving en kun je kennis maken met de sportvoeding van Bye.

Kortom, deze dag is bedoeld om samen te genieten van gezelligheid en om met jullie het 100-jarig jubileum te vieren. We kunnen niet wachten om deze prachtige dag met jullie te delen!

Let op het volgende:

  • je wordt automatisch door de keuzes van type fiets, maat en tijdstip gestuurd;
  • daarna vul je je gegevens in en volg je de betaallink;
  • je kunt tot maximaal 3 fietsen kiezen;
  • vul bij de tweede en/of derde testfiets alleen je gegevens in; er zal dan niet nogmaals om een betaling gevraagd worden;
  • de inschrijving en betaling wordt bevestigd via het opgegeven e-mailadres.

 

Reserveer onderstaand jouw testfiets(en) tijdens het Bike Festival
Heb je hulp nodig voor het maken van jouw keus bel gerust naar 026-4426014 of stuur een mail naar info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Selecteer een fiets
Beschrijving fiets
Selecteer een maat
Afbeelding fiets
Fiets preview
Selecteer een tijdstip
Afronden
Controleer je reservering: