Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner

Fietsspecialist in Arnhem

Ben jij op zoek naar een fietsspecialist in Arnhem en omgeving? Dan ben je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs aan het juiste adres. Wij bieden fietsen van hoogwaardige kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat jij zorgeloos de weg op kunt met een fiets die van alle gemakken is voorzien. We hebben verschillende soorten fietsen in ons zorgvuldig samengestelde assortiment. Je hebt de keuze uit een elektrische fiets, normale fiets of een mountainbike waarmee je op avontuur kunt. Meer weten over de diensten van ons als fietsspecialist? Lees dan verder!

Fietsen van Roelofs: hoogwaardige kwaliteit

Wij streven als fietsspecialist naar de beste fiets voor jou. Zo kun jij vol plezier vele kilometers maken. Wij garanderen de kwaliteit van de fiets en bieden service wanneer jij dit nodig hebt. Zo zorgen we ervoor dat jouw fiets optimaal blijft functioneren. 

Fiets aanmeten door een fietsspecialist

Wij willen er als fietsspecialist voor zorgen dat je een fiets gebruikt die past bij jouw lichaam. Daarom meten we een fiets compleet aan. Aan de hand van jouw lichaamsmaten bepalen we de ideale fietspositie. Onze gecertificeerde specialisten weten wat er nodig is om met een fijn gevoel op de fiets te zitten. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die we bieden voor jou. Wil je weten hoe wij een fiets aanmeten? Lees hier dan verder. 

Shimano Service Center en onze werkplaats

Het onderhoud van je fiets is van groot belang. Zeker wanneer je vele kilometers rijdt op jouw trekkingfiets, e-bike of racefiets. Als Shimano Service Center zijn we bij Fietsspeciaalzaak Roelofs bekend met alle fiets technologieën, ook de allernieuwste. Onze specialisten geven jouw fiets de professionele aandacht die deze nodig heeft. 

Wil je meer weten over ons als fietsspecialist? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien je graag van de juiste informatie of een advies dat feilloos aansluit bij jouw wensen. 

BMC
Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d'Huez; deze legendarische beklimmingen zijn de arena's waar de allerbesten uitblinken. De Altitude-machines gedijen op de steilste hellingen, met een zinderend tempo voor longbrekende acceleraties, aanhoudende aanvallen en technische afdalingen.
Brompton
Elektrisch of niet, van staal of titanium, voor woon-werkverkeer of spannende avonturen. Elke fiets wordt met de hand en met de hoogste kwaliteit gemaakt in onze fabriek in Londen om bestand te zijn tegen het veeleisende dagelijkse gebruik in de stad.
Isaac
Elke Isaac bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Kona
Bij Kona draait alles om de vrijheid en empowerment van de fiets. We bestaan ​​sinds 1988. We hebben nog steeds dezelfde oprichters. We worden nog steeds ondersteunt door een staf van enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers. We zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een toegewijde groep fietsers die fietsen maakt voor mensen die van fietsen houden, of die liefde nu nieuw is of al lang bestaat.
Open
Bij OPEN is ons motto "hard werken om klein te blijven". We hebben het 'grote bedrijf'-ding gedaan en het was tijd voor iets anders. Dus we ontwerpen de fietsen die we zelf willen rijden, we produceren ze, verkopen ze aan gelijkgestemde mensen en dat is alles.
Specialized
De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.