Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Fietsenzaak in Gelderland

Fietsspeciaalzaak Roelofs is al generaties lang dé fietsenzaak in Gelderland. Ben je dus op zoek naar een geschikte fiets die volledig past bij jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten fietsen van merken die kwaliteit garanderen. Hierdoor kunnen wij altijd het beste bieden voor jouw wensen en behoeften. Zo hebben we onder andere trekking fietsen, elektrische fietsen en racefietsen. Bekijk ons aanbod op de website. Zien we je binnenkort in onze fietsenzaak in Gelderland? Onze adviseurs staan voor je klaar! 

Laat jouw fiets aanmeten door onze ervaren bikefitters

In onze fietsenzaak in Gelderland zorgen we ervoor dat een fiets perfect bij jou past. Niet alleen de uitstraling van de fiets, maar ook de gebruikservaring. We willen dat jij moeiteloos vele kilometers kunt rijden op de fiets. Of het nu gaat om een trekkingfiets, elektrische fiets of racefiets. Om het comfort te kunnen garanderen, meten onze bikefitters de fiets compleet aan op jouw lichaam. Hierdoor kun je eenvoudig de juiste fietspositie aanhouden en voorkom je mogelijke blessures. Maak een afspraak om een fiets aan te laten meten.   

Service en onderhoud vanuit onze fietsenzaak in Gelderland

Wanneer je een fiets koopt bij Fietsspeciaalzaak Roelofs bieden we ook service en onderhoud. In onze werkplaats staat een team van specialisten klaar om onderhoud te plegen aan jouw fiets. Zo zorgen we ervoor dat je zorgeloos de weg op kunt. Daarnaast bieden we uiteraard ook service voor onze fietsen. Zo ben jij altijd voorzien van een fiets die optimaal functioneert. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in onze fietsenzaak in Gelderland? Kom dan eens bij ons langs op afspraak. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een geschikte fiets en model. Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen!

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.