Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Ben jij op zoek naar een fietsenzaak in Arnhem? Dan ben je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs op de juiste plek. Met onze ervaren specialisten zorgen we voor de best passende fiets voor jou. We houden rekening met al jouw voorkeuren en wensen. Daarnaast kunnen we een fiets volledig aanmeten voor je. Op deze manier heb je altijd een fiets die is afgestemd op jouw lichaam. Wil je meer weten over onze diensten en producten? Lees dan verder of bekijk onze fietsen.  

Over onze fietsenzaak in Arnhem

Al bijna 100 jaar is onze familie gespecialiseerd in het bouwen van frames en uitvoeren van onderhoud aan fietsen. Onze fietsenzaak is te vinden op de Nispenstraat in Arnhem. Dit werd in 1940 het tweede filiaal dat werd geopend. Inmiddels zijn we jaren verder en doen wij nog steeds waar we goed in zijn. Dit hebben we weten uit te bouwen tot een ervaren team van specialisten. 

Verschillende merken

Wij willen voor iedereen een fiets kunnen bieden in onze fietsenzaak in het Arnhem. Daarom werken wij met diverse hoogstaande merken. Bekijk onze merken voor een goede indruk van ons aanbod. 

Onderhoud en service in onze werkplaats

Onze fietsenzaak in Arnhem is niet alleen gericht op de verkoop van fietsen. Ook onderhoud en service is van groot belang voor ons. Wij streven naar de hoogste kwaliteit materialen en fietsen. Op deze manier houden wij onze klanten tevreden. Door service en onderhoud uit te voeren, zorgen we ervoor dat jouw fiets optimaal blijft werken. Of het nu gaat om een mountainbikes, e-bike of racefiets. Dit doen we door op de hoogte te blijven van alle fiets technologieën, ook de allernieuwste. 

Wil jij meer weten over onze fietsenzaak in Arnhem of een fiets komen bekijken of testen? Dan staan onze specialisten voor je klaar met de juiste informatie of een passend advies. Neem contact met ons op!

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.