Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Er zijn veel fietsenwinkels in Arnhem. Maak dus een zorgvuldige keuze en bepaal welke het best bij jou past. Fietsspeciaalzaak Roelofs denkt graag met je mee om de mogelijkheden op een rijtje te zetten. Zo bepalen we samen welke fiets geschikt is voor jouw gebruik. Ga je bijvoorbeeld voor een mountainbike, e-bike of wordt het toch een racefiets? Wij hebben voor ieder wat wils. Wil je weten welke fietsen we in ons assortiment aanbieden? Bekijk dan onze fietsen en bepaal wat het best bij jou past. 

De juiste expertises

Wij beschikken met onze fietsenwinkels in onder andere Arnhem over verschillende specialisten. We zetten ze in om ervoor te zorgen dat jij met de juiste fiets de weg op gaat. Daarnaast bieden we verschillende merken aan. Zo hebben we altijd een ruimte keuze voor jouw voorkeuren en wensen. Het is onze fietsenwinkels in Arnhem ook mogelijk om een fiets volledig te laten aanmeten. We stemmen die fiets af op de maten van jouw lichaam en de gewenste fietspositie. Hiermee zorgen we ervoor dat blessures zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. 

Service en onderhoud op maat

Wij vinden het belangrijk dat jouw fiets de service krijgt die je zoekt. Onze ervaren monteurs gaan graag voor je aan de slag om de fiets zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Je kunt in onze fietsenwinkels in Arnhem terecht voor reparaties, service en onderhoud van jouw fiets. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij zorgeloos de weg op kunt gaan. Wel zo lekker als je de fiets regelmatig gebruikt. 

Wil je weten wat wij met onze fietsenwinkels in onder andere Arnhem voor je kunnen betekenen? Bekijk dan onze mogelijkheden. Voor overige vragen of een passend advies kun je contact met ons opnemen. Onze specialisten delen graag hun kennis en ervaring met je om tot een geschikte fiets te komen. 

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.