Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud



G.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in de buurt van Velp (Gelderland)? Dan wil je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs zijn. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten fietsen zoals mountainbikes, e-bikes en racefietsen. Bekijk onze fietsen online of maak een afspraak om bij ons langs te komen. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste fiets voor jou. Zien we je binnenkort in onze fietsenwinkel in de buurt van Velp? 

Fietsen op maat voor jou

Wij snappen bij onze fietsenwinkel in de buurt van Velp dat een fiets feilloos moet aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Daarom denken wij met je mee. Onze specialisten weten aan de hand van Roelofs Retül bikefit alles van geometrie en een efficiënte positie, zodat je comfortabel op je fiets kunt springen. We hebben een zorgvuldig geselecteerd assortiment met hoogwaardige fietsen. Zo zorgen we ervoor dat we jou alleen het beste kunnen bieden. Daarnaast is het essentieel dat een fiets past bij jouw lichaam. We meten een fiets compleet aan op jouw lichaam. Want een goede en comfortabele fietspositie zorgt ervoor dat blessures kunnen worden voorkomen. En natuurlijk dat je langere afstanden makkelijker volhoudt. Bekijk onze fietsen!

Service en onderhoud in onze fietsenwinkel in de buurt van Velp

Voor een fiets is service en onderhoud bij Fietsspeciaalzaak Roelofs erg belangrijk. Zo houden we jouw fiets optimaal voor gebruik en kun je zorgeloos de weg op. Wel zo fijn als je de fiets dagelijks gebruikt. Bekijk onze mogelijkheden voor service en onderhoud op een van onze locaties. 


Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in onze fietsenwinkel in de buurt van Velp? Neem dan contact met ons op of plan meteen een afspraak om de mogelijkheden te bekijken op locatie. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.