Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Fietsenwinkel in Arnhem

Op zoek naar een nieuwe fiets? Het is je vast opgevallen dat er veel keuze is wanneer je zoekt naar een fietsenwinkel in Arnhem. Fietsspeciaalzaak Roelofs helpt je graag verder. Al jaren helpen wij onze klanten bij de zoektocht naar de perfecte fiets. Wij bieden jou een breed assortiment met onder andere elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes. Zien we je binnenkort in onze fietsenwinkel in Arnhem?

Ontdek welke fiets bij jou past

Kom langs in een van onze winkels en ontdek welke fiets bij jou past. In onze fietsenwinkel in Arnhem voorzien onze specialisten je van een eerlijk advies op maat. We zullen eerst samen jouw wensen bespreken. Vervolgens kijken wij samen naar de verschillende mogelijkheden binnen ons assortiment. Op deze manier kom jij erachter welke fiets voor jou bestemd is. Daarnaast zorgt Fietsspeciaalzaak Roelofs ervoor dat de nieuwe fiets volledig aangemeten wordt op jouw lichaam. De specialisten in onze fietsenwinkel in Arnhem weten alles van geometrie en een efficiënte positie. Zodat jij zo comfortabel mogelijk op je fiets kunt springen. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk hier alvast ons uitgebreide assortiment.

Service en onderhoud

We vinden het bij Fietsspeciaalzaak Roelofs belangrijk dat een fiets goed onderhouden wordt. Daarom bieden wij naast de verkoop van fietsen ook kwalitatieve service en onderhoud in onze fietsenwinkel in Arnhem. Als Shimano Service Center zijn wij bekend met alle nieuwste technologieën. Op deze manier kun jij optimaal genieten van je fiets zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Met onze service ben je gegarandeerd van langdurig gebruik van je fiets! Wij laten je graag de mogelijkheden voor service en onderhoud van jouw fiets zien.

Contact met fietsenwinkel in Arnhem

Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die wij jou in onze fietsenwinkel in Arnhem kunnen bieden? Kom dan snel langs op een van onze locaties of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte fiets voor jou. 

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.