Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Fietsenmaker in Arnhem

Heb je een probleem met jouw fiets en moet deze gerepareerd worden? Dan is Fietsspeciaalzaak Roelofs de fietsenmaker in Arnhem die je zoekt! Wij staan voor je klaar met ons ervaren team van monteurs. Zo zorgen we ervoor dat jij snel weer zorgeloos de weg op kunt. We hebben kennis en ervaring met verschillende soorten fietsen zoals trekking fietsen, e-bikes, racefietsen en meer. Wil je weten of wij als fietsenmaker jouw fiets kunnen repareren in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons of reserveer alvast een plekje in onze agenda.

Service en onderhoud door Roelofs: ga voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Als fietsenmaker in Arnhem zorgen wij er natuurlijk voor dat jij zorgeloos gebruik kunt maken van jouw fiets. Service en onderhoud zijn hierbij van groot belang. Wanneer je de fiets intensief gebruikt, is er kans op slijtage van bepaalde onderdelen. Door regelmatig service en onderhoud uit te laten voeren, voorkom je de kans op defecten. Wel zo fijn als je de fiets dagelijks gebruikt! 

Meer dan een fietsenmaker in Arnhem

We zijn niet alleen een fietsenmaker in Arnhem. Naast service en onderhoud bieden we ook fietsen van diverse hoogstaande merken. Hiermee zorgen we ervoor dat we kwalitatieve fietsen bieden aan onze klanten. Bekijk ons aanbod alvast online en maak een afspraak om tijd te reserveren in onze agenda. Zo kunnen we je sneller helpen bij het vinden van de juiste fiets en krijg je de aandacht die je zoekt. 

Zien we je binnenkort bij onze fietsenmaker in Arnhem voor service en onderhoud van je fiets? Of kom je kijken naar vervanging voor je huidige fiets? We denken graag met je mee en ons team van specialisten staat uiteraard voor je klaar. Of het nu gaat om informatie over een van onze fietsen of een advies voor jouw situatie. Neem contact met ons op!

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.