Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Fietsenmaker Arnhem-zuid

Heb je pech met je fiets en heb je een fietsenmaker in de buurt van Arnhem-Zuid nodig om hem te repareren? Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs kun je rekenen op een goede service. Waarom is je fiets precies kapot? Laat het ons van tevoren weten, zodat we kunnen berekenen hoe lang de reparatie gaat duren. Vaak handelen we een reparatie zo snel mogelijk af. Geweldig toch? Wij geven de voorkeur aan een afspraak. Als we een afspraak hebben gemaakt voor de reparatie van je fiets, zit je maar één dag zonder, zodat je snel weer de weg op kunt. Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Reparaties door fietsenmaker in de buurt van Arnhem-Zuid

Een kapotte fiets is natuurlijk erg frustrerend. Veel mensen gebruiken hun fiets dagelijks als hun primaire vervoermiddel. Het is dus handig als je fiets snel gerepareerd kan worden. Onze vakkundige en gemotiveerde monteurs hebben kennis van zaken. Wij repareren je fiets snel en effectief in onze werkplaats, zodat je er weer veilig op kunt rijden. Laat ons weten hoe wij je van dienst kunnen zijn. Dan kunnen wij je zo goed mogelijk helpen.

Alle soorten reparaties op alle soorten fietsen

Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs kan jij terecht met jouw fiets. Wat voor fiets het is maakt niet uit. Heb je een elektrische fiets, vouwfiets, tandem, bakfiets, stadsfiets of racefiets? Ook dan kunnen wij je fiets repareren. Ook de schade doet er niet toe. Is je stuur kapot, je spatbord los, of je rem kapot? De vakkundige fietsenmakers van Fietsspeciaalzaak Roelofs kunnen elk probleem aan. Wil je je fiets laten repareren en zoek je een fietsenmaker in de buurt van Arnhem-zuid? Beschrijf dan het merk en model van de fiets en de aard van het probleem. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je fiets weer rijklaar wordt.

Neem contact op

Maak gemakkelijk een afspraak met Fietsspeciaalzaak Roelofs. De eenvoudigste manier om een tijdstip in te plannen is door contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch op 026 44 260 14 of via e-mail. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Heb je al een tijd ingepland? Dan zien wij je binnenkort om je fiets te repareren. Graag tot snel.

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.