Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Fiets kopen Arnhem

Op zoek naar een fiets voor je drukke leven en wil je er een aanschaffen in Arnhem? Dan ben je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs aan het juiste adres. Fietsspeciaalzaak Roelofs heeft een grote collectie waardoor je gemakkelijk een fiets naar jouw smaak kunt vinden. Zo hebben wij fietsen van de merken Flyer, Specialized, Isaac, BMC, Kona, Open, en Brompton.

De fietsen die wij verkopen zijn ongelooflijk aanpasbaar en perfect voor casual woon-werkverkeer, recreatief fietsen, of adembenemende uitstapjes in de bergen. Iedereen kan een fiets kiezen die bij hem of haar past, omdat er zoveel verschillende soorten fietsen zijn. Als je bijvoorbeeld een paar kilometer buiten Arnhem fietst, heb je een ander model nodig dan wanneer je alleen in het drukke stadscentrum fietst.

Onze deskundige medewerkers nemen de tijd om je te helpen bij het kiezen van de fiets die het beste bij je past. Kom gerust langs om onze uitgebreide selectie te bekijken of maak online een afspraak.

Fiets Kopen in Arnhem op maat

Doordat de houding van de fietser niet altijd is aangepast aan de fysieke mogelijkheden, lopen zowel professionele als recreatieve fietsers vaak blessures op. Dit kan resulteren in chronische pijn, vermindering van fietsplezier, of zelfs een besluit om te stoppen. In onze winkel in Arnhem kun je je fiets bij aankoop eenvoudig laten opmeten. Daarbij weten onze experts alles van geometrie en een goede fietshouding. Wij nemen de maten van je lichaam op om de voor jou meest comfortabele fietshouding te garanderen. Het opmeten van de fietsen gebeurt uitsluitend door gekwalificeerde vakmensen. Je mag dan ook een positief resultaat verwachten! 

Wil je een fietsmeting doen in onze winkel in Arnhem? Dat kan! Plan een afspraak in en voorkom onnodige blessures tijdens het fietsen.

Fietsspeciaalzaak Roelofs

Benieuwd of je een fiets kunt kopen in Arnhem? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het uitzoeken van de juiste fiets en het juiste model. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt!

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.