Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Endurance racefiets

De endurance racefietsen hebben we niet voor niets in ons assortiment. Het is een van de populairste fietsen in de wielersport. Maar waarom? De reden hiervoor is dat deze fietsen enorm comfortabel zijn en voldoen aan de eisen van de meeste mensen. Maar wat is een endurance racefiets? En waarom zou je er een willen? Wij leggen het je uit.

Wat is een endurance racefiets?

Een endurance racefiets is een fiets met een stuur dat zorgt voor een meer ontspannen houding. Bovendien beschikt hij over specifieke kenmerken die het comfort over lange afstanden en verschillende ondergronden verhogen. De verlengde wielbasis zorgt voor een stevige rit, en het ontwerp verlaagt de voorkant van de fiets om het gewicht van je bovenlichaam te verlichten. Ook hebben de meeste endurance racefietsen bredere banden die een comfortabeler gevoel geven en trillingen dempen. Moet je plotseling remmen? Dan maakt dat niet uit met een endurance fiets. Want ongeacht het weer zorgen schijfremmen ervoor dat je altijd over de nodige stopkracht beschikt.

Wat is er anders aan een endurance racefiets?

Een endurance racefiets is ontworpen om zo ergonomisch mogelijk te rijden. De extra vulling van de frame-eigenschappen helpt ook om de vermoeidheid van handen, nek en schouders te verminderen. De typische bandbreedte is 28 mm, en dat zorgt al voor een ongelooflijk soepele rit. Een degelijke endurance fiets heeft desgewenst meer dan genoeg vermogen om snel te racen. Bekijk onze fietsen.

Endurance racefiets kopen

Voor ritten door de meest adembenemende landschappen of uitdagend terrein is een endurance racefiets meer dan geschikt. Rijden op een racefiets is een rustgevende activiteit die je alleen of met anderen kunt doen. Omdat racefietsen een lager risico op blessures heeft dan andere sporten zoals joggen of tennis, is het een veelgebruikte vorm van lichaamsbeweging. Ongeacht je fietsniveau heeft Fietsspeciaalzaak Roelofs de betaalbare en perfecte endurance racefiets voor jou.

Een endurance racefiets koop je niet zomaar. Om er een te kopen is goed advies nodig. Fietsspeciaalzaak Roelofs heeft een ruim assortiment aan verschillende endurance racefietsen. Mocht je vragen hebben of de mogelijkheden willen bespreken? Kom langs in onze fietsenwinkel of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder en geven een nuttig advies.

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.