Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Elektrische fiets Nijmegen

Een elektrische fiets als vervoersmiddel in Nijmegen? Je kunt je er eenvoudig mee vervoeren. In vergelijking met autorijden is fietsen veel leuker, eenvoudiger, comfortabeler en sneller. Je ontloopt er gegarandeerd de files mee. En vergeleken met het openbaar vervoer hoef je je met een elektrische fiets geen zorgen te maken over lange wachttijden of overvolle bussen.

 

Jouw ideale elektrische fiets

Het is belangrijk om het juiste model te kiezen. De verschillen tussen elektrische fietsen liggen voor de hand. Zo is de ene elektrische fiets vooral geschikt voor lange afstanden en de andere voor korte afstanden. Het korte afstandsmodel is bijvoorbeeld meer geschikt voor korte ritjes, zoals het ritje naar de supermarkt door een drukke stad. Het lange afstandsmodel is bijvoorbeeld meer geschikt voor een langere rit naar het werk buiten de stad. Wil je meer weten over onze fietsen? Kom dan eens langs in onze winkel!

Elektrische fiets Nijmegen kopen? Hier let je op

Bij het kiezen van een elektrische fiets zijn er nog meer factoren om rekening mee te houden. Zo zijn de mate van ondersteuning die de elektrische motor biedt en de grotere of kleinere instap belangrijke factoren. Bedenk bovendien of de elektrische fiets beter geschikt is voor de hellingen van de Veluwe of het vlakke platteland rondom Nijmegen. Ben je benieuwd naar onze modellen? Bekijk dan ons aanbod op de website. 

Het uiterlijk van de fiets

Het is cruciaal dat de  fiets er goed uitziet. Het oog heeft tenslotte ook wensen. Wij hebben bij Fietsspeciaalzaak Roelofs met diverse modellen voor ieder wat wils. Zo koop je bij ons elektrische fietsen van de bekende merken zoals Flyer en BMC. Ben je er niet zeker van of deze fietsen iets voor jou zijn? Bezoek dan Fietsspeciaalzaak Roelofs om de juiste keuze te maken voor een elektrische fiets in Nijmegen. 

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.