Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Een elektrische fiets voor lange mensen

Een elektrische fiets kopen voor lange mensen is vaak een heel gedoe. Veel fietsen zijn bijvoorbeeld niet afgestemd op de lengte en dit kan rugpijn en andere fietsblessures veroorzaken. Gelukkig hebben we bij Fietsspeciaalzaak Roelofs verschillende elektrische fietsen die geschikt zijn voor lange mensen. Wij laten je dan ook niet zonder de juiste fiets naar buiten lopen. Zo kun je als lang persoon toch nog profiteren van de voordelen die een elektrische fiets te bieden heeft bij Fietsspeciaalzaak Roelofs. Bekijk ons aanbod.

Een elektrische fiets voor lange mensen kopen

Je hebt als lang persoon met een elektrische fiets, vaak bekend als een e-bike, verschillende voordelen die een auto niet kan evenaren! Daarom worden e-bikes in het hele land steeds populairder. Zo worden dit soort fietsen gebruikt door mensen van alle leeftijden, niet alleen door ouderen.

Het gebruik van een e-bike is ideaal voor langere ritten. Met de hulp van de trapondersteuning kunnen deze afstanden comfortabel worden afgelegd. Bovendien vermijd je opstoppingen en verbruik je geen benzine, wat uiteraard gezonder is voor het milieu. Daarnaast krijg je geen krampachtig gevoel en kun je je benen comfortabel los op de pedalen plaatsen. Kortom, een elektrische fiets kopen voor lange personen is ontzettend praktisch.

De voordelen van een elektrische fiets voor lange mensen

Om even samen te vatten waarom een elektrische fiets zo geweldig is voor lange mensen. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen, maar een paar steken er wat ons betreft bovenuit! Deze voordelen hebben we hieronder beschreven:

  • Je voelt je comfortabel bij het rijden van lange afstanden.
  • Je bent snel op je bestemming dankzij de elektrische ondersteuning.
  • Je bespaart geld op benzine en kaartjes voor het openbaar vervoer.
  • Het is beter voor het milieu omdat je geen uitlaatgassen uitstoot.
  • Voor lange mensen is er meer bewegingsvrijheid als in de auto.

Een elektrische fiets van Fietsspeciaalzaak Roelofs

Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs kun je als lang persoon kiezen uit verschillende soorten elektrische fietsen. Zo kan iedereen zijn ideale e-bike vinden! 

Neem contact met ons op of kom langs in de winkel als je meer informatie wilt over de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers helpen je graag!

BMC vooraan in het peloton
<p>BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van &lsquo;s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France&nbsp;gaan winnen.&nbsp;</p>

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France gaan winnen. 

Onze winkel
<p>We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.</p>

We stellen ons aanbod fietsen en alles wat daarbij hoort met de grootste zorg samen, zodat je verzekerd bent van een assortiment vol met de laatste trends en de beste producten. We proberen natuurlijk zo goed mogelijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen die jij als klant van ons verwacht.

Onze collectie is online beschikbaar!
<p>Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.</p>

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fietsen er te koop zijn en wat voor jou belangrijk is? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden vrijblijvend advies om je te helpen de perfecte fiets te vinden.