Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Ontdek de beste elektrische fietsen in Nijmegen en omgeving bij Fietsspeciaalzaak Roelofs

Op zoek naar een hoogwaardige elektrische fiets in Nijmegen? Zoek niet verder! Fietsspeciaalzaak Roelofs biedt een uitgebreide selectie van de beste elektrische fietsen, deskundig advies en uitstekende service.

Elektrische fiets Nijmegen - Verken de stad en omgeving
Als je in Nijmegen woont of het omliggende gebied verkent, biedt een elektrische fiets een geweldige manier om de stad te doorkruisen en het prachtige landschap te ontdekken. Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs begrijpen we de behoeften van lokale fietsers en hebben we een ruime keuze aan elektrische fietsen die aan al je eisen voldoen.


Waarom kiezen voor een elektrische fiets?
Elektrische fietsen hebben de fietswereld niet voor niets in rap tempo veroverd. Je verplaatsen van A naar B was nog nooit zo soepel, efficiënt én milieuvriendelijk. Dankzij de elektrische trapondersteuning leg je zonder veel inspanning grotere afstanden af, zelfs heuvel op. Met een e-bike kun je gemakkelijk door Nijmegen navigeren, genieten van de schilderachtige oevers van de Waal en de heuvelachtige bossen en pittoreske dorpjes in de buurt verkennen.


Onze elektrische fietsen in omgeving Nijmegen
Fietsspeciaalzaak Roelofs begrijpt de unieke behoeften van fietsers in Nijmegen en biedt een uitgebreide collectie elektrische fietsen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets of een stoere elektrische mountainbike, bij ons vind je het allemaal. Onze elektrische fietsen zijn zorgvuldig geselecteerd uit toonaangevende merken zoals Specialized en Flyer, en staan garant voor kwaliteit en prestaties.


Deskundig advies en topservice
We begrijpen dat de aanschaf van een elektrische fiets een investering is, daarom zorgen wij ervoor dat je tevreden bent met je keuze. Bovendien bieden we uitstekende service, zowel vóór als ná je aankoop. Onze vakmensen in de werkplaats zorgen ervoor dat je elektrische fiets in perfecte staat is en blijft, zodat je altijd kunt genieten van zorgeloze ritten in en rond Nijmegen.


Kortom, ben je op zoek naar een elektrische fiets in Nijmegen, dan ben je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs aan het juiste adres!

Je vindt ons op de G.A. van Nispenstraat 1 in Arnhem. We verwelkomen je graag in onze winkel en helpen je graag bij het vinden van de perfecte elektrische fiets voor jouw fietsavontuur in Nijmegen.