Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Ontdek de beste elektrische fietsen in Arnhem en omgeving bij Fietsspeciaalzaak Roelofs

Op zoek naar een hoogwaardige elektrische fiets in Arnhem? Zoek niet verder! Fietsspeciaalzaak Roelofs biedt een uitgebreide selectie van de beste elektrische fietsen, deskundig advies en uitstekende service.

Ontdek onze elektrische fietsen in Arnhem
Of je nu op zoek bent naar een comfortabele urban stadsfiets, een stoere mountainbike, een gravelbike of tourfiets; wij hebben elektrische fietsen in allerlei soorten en maten. Dankzij de elektrische trapondersteuning rijd je probleemloos heuvelopwaarts of kun je jezelf nog verder uitdagen met langere ritten. Speciaal voor jou hebben we een uitgebreide collectie elektrische fietsen samengesteld van gerenommeerde merken zoals Specialized en Flyer. We selecteren ze zorgvuldig op basis van kwaliteit en prestaties, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare en duurzame aankoop.

Neem een kijkje op onze site of bezoek onze winkel in Arnhem.

Fietsenspeciaalzaak Roelofs in Arnhem
Al vier generaties lang bedienen wij fietsers met kwaliteit, service en innovatie. Wij begrijpen dat een elektrische fiets een investering is. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige elektrische fietsen, maar ook service van wereldklasse. Als Shimano Service Center zijn we bekend met de nieuwste fietstechnologieën. Onze monteurs en winkelmedewerkers volgen regelmatig trainingen en cursussen om jou de best mogelijke service te bieden. We zijn toegewijd aan het opbouwen van langdurige relaties met tevreden klanten in Arnhem. Onze passie voor fietsen en onze verbondenheid met jou als klant zijn wat Fietsenspeciaalzaak Roelofs uniek maakt.


Bezoek ons in Arnhem
Wil je kiezen tussen de beste elektrische fietsen in Arnhem? Fietsenspeciaalzaak Roelofs is gevestigd aan de G.A. van Nispenstraat 1, 6814 JA Arnhem. We nodigen je van harte uit om onze winkel te bezoeken en te profiteren van ons uitgebreide aanbod en eersteklas service.


Kies voor Fietsenspeciaalzaak Roelofs, waar traditie en innovatie samenkomen voor de ultieme elektrische fietservaring in Arnhem.