Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner

Elektrische fiets Arnhem

Wil je een elektrische fiets kopen en woon je in Arnhem? Kom dan eens een kijkje nemen bij Fietsspeciaalzaak Roelofs. Wij hebben een ruim assortiment aan elektrische fietsen en vanzelfsprekend de daarbij behorende accessoires. Zeker in het drukke Arnhemse verkeer is een e-bike de ideale manier om het verkeer te ontwijken! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in Arnhem? Kom langs en ervaar zelf de mogelijkheden van Fietsspeciaalzaak Roelofs.

Elektrisch fietsen op een e-bike in Arnhem

Het verkeer in Arnhem kan behoorlijk vastzitten. Vooral tijdens de spitsuren kunnen er files ontstaan. Een elektrische fiets is daarom de oplossing. Met een elektrische fiets kom je snel en sportief van A naar B en omzeil je de files van en naar Arnhem. De populariteit van elektrische fietsen neemt dan ook steeds meer toe. Dit komt door de snelheid, flexibiliteit en het gemak dat het biedt in het verkeer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij van Fietsspeciaalzaak Roelofs helpen je graag bij het kiezen van de beste optie.

De juiste fiets kiezen in Arnhem

Wat maakt Fietsspeciaalzaak nu voor jou in Arnhem de geschikte keuze? Dat is simpel: wij hebben een uniek aanbod van elektrische fietsen en nog veel meer! Wij kunnen vele modellen direct uit voorraad leveren, bieden professioneel onderhoud vanuit ons eigen service center en kunnen de fiets perfect aanpassen aan jouw wensen. Zo fiets je op een fiets die specifiek op jouw behoeften is afgestemd en voorkom je onnodige fietsblessures. 

Wij vinden het belangrijk dat je fiets de zorg krijgt die hij verdient. Onze vakkundige monteurs helpen je daarom graag om je fiets in optimale conditie te houden.

Kom langs bij onze winkel

Wil jij graag een elektrische fiets kopen, maar wil je eerst advies? Breng dan gerust een bezoek aan onze fietsenwinkel of neem contact met ons op. Wij geven onze klanten graag advies voor de aanschaf van een fiets. Dit doen wij uiteraard geheel vrijblijvend. 

BMC
Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d'Huez; deze legendarische beklimmingen zijn de arena's waar de allerbesten uitblinken. De Altitude-machines gedijen op de steilste hellingen, met een zinderend tempo voor longbrekende acceleraties, aanhoudende aanvallen en technische afdalingen.
Brompton
Elektrisch of niet, van staal of titanium, voor woon-werkverkeer of spannende avonturen. Elke fiets wordt met de hand en met de hoogste kwaliteit gemaakt in onze fabriek in Londen om bestand te zijn tegen het veeleisende dagelijkse gebruik in de stad.
Isaac
Elke Isaac bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Kona
Bij Kona draait alles om de vrijheid en empowerment van de fiets. We bestaan ​​sinds 1988. We hebben nog steeds dezelfde oprichters. We worden nog steeds ondersteunt door een staf van enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers. We zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een toegewijde groep fietsers die fietsen maakt voor mensen die van fietsen houden, of die liefde nu nieuw is of al lang bestaat.
Open
Bij OPEN is ons motto "hard werken om klein te blijven". We hebben het 'grote bedrijf'-ding gedaan en het was tijd voor iets anders. Dus we ontwerpen de fietsen die we zelf willen rijden, we produceren ze, verkopen ze aan gelijkgestemde mensen en dat is alles.
Specialized
De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.