Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
Een E-bike kopen doe je het best bij Fietsspeciaalzaak Roelofs

Een E-bike kopen in Nijmegen? Ontdek onze ruime selectie!

E-bike Nijmegen - Ontdek je elektrische fietsavontuur
Woon je in (de omgeving van) Nijmegen en zoek je de perfecte e-bike om de stad en het prachtige omliggende landschap te verkennen? Zoek niet verder! Fietsspeciaalzaak Roelofs biedt een ruime selectie hoogwaardige e-bikes die aan al jouw behoeften voldoen. Neem een kijkje op onze site of kom langs in de winkel waar ons deskundige medewerkers je graag helpen bij het maken van de beste keuze.


De voordelen van E-bikes
E-bikes, of elektrische fietsen, hebben de fietswereld in snel tempo veroverd. Ze bieden een soepele, efficiënte en milieuvriendelijke manier om van A naar B te komen. Met elektrische trapondersteuning kun je langer en verder fietsen, heuvelopwaarts rijden zonder je in het zweet te werken en simpelweg meer van het fietsen genieten. Met een e-bike kun je gemakkelijk door de stad navigeren, de schilderachtige oevers van de Waal volgen en de heuvelachtige bossen en schilderachtige dorpjes in de buurt verkennen. Een e-bike opent deuren naar nieuwe mogelijkheden.


E-bike Nijmegen - Onze collectie
Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs begrijpen we de unieke behoeften van fietsers in Nijmegen en bieden we een uitgebreide collectie e-bikes. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele urban stadsfiets, een stoere elektrische mountainbike, of een elektrische gravelbike of tourfiets, we hebben het allemaal. Onze e-bikes zijn van gerenommeerde merken zoals Specialized en Flyer en zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en prestaties.


Deskundig advies en service
Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte e-bike voor jou. Ons deskundige team kan je voorzien van persoonlijk advies, zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van jouw behoeften en voorkeuren. We begrijpen dat de aanschaf van een e-bike een investering is, daarom zorgen wij ervoor zorgen dat je tevreden bent met je keuze. Bovendien bieden we uitstekende service, zowel vóór als ná je aankoop. De professionals in onze werkplaats zorgen ervoor dat je e-bike in perfecte staat is en blijft, zodat je altijd kunt genieten van zorgeloze ritten in en rond Nijmegen.


Kortom, als je op zoek bent naar een e-bike in (de omgeving van) Nijmegen, ben je bij Fietsspeciaalzaak Roelofs aan het juiste adres!

Je vindt ons aan de G.A. van Nispenstraat 1 in Arnhem. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en je te helpen bij het vinden van de perfecte e-bike om jouw fietsavontuur te beginnen.