Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner

Ontdek de perfecte custom racefiets bij Fietsenspeciaalzaak Roelofs in Arnhem


Ben je een gepassioneerde fietsliefhebber op zoek naar een custom racefiets die aan al jouw eisen voldoet? Bij Fietsenspeciaalzaak Roelofs in Arnhem ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat jouw fiets meer is dan slechts een voertuig; het is een verlengstuk van jouw passie, je prestaties en je lichaam. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan maatwerkopties om jouw droomfiets werkelijkheid te maken én kun je bij ons terecht voor een persoonlijke fietsmeting.

Waarom kiezen voor een racefiets op maat?
Een custom racefiets biedt een ongeëvenaarde rijervaring, aangepast aan jouw unieke behoeften en voorkeuren. Hier bij Fietsenspeciaalzaak Roelofs begrijpen we dat elke fietser anders is, en daarom streven we ernaar om een fiets te creëren die perfect bij jou past. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van jouw custom racefiets?


5 belangrijke punten om te overwegen als je een custom racefiets samenstelt

  1. Het perfecte frame
  • Materiaal: Ontdek de voordelen van verschillende materialen, zoals carbon, aluminium, titanium, of staal, en kies wat het beste bij jouw rijstijl past.
  • Geometrie: Krijg inzicht in welke framegeometrie het meest geschikt is voor jouw lichaamsbouw en rijbehoeften.
  1. Schakelsysteem, wielset en remtypes
  • Schakelsysteem: Leer meer over de verschillende schakelsystemen, zoals Shimano, SRAM, of Campagnolo, en kies de groepset die het beste bij jou past.
  • Wielen: Ontdek welke wielset het beste past bij jouw rijstijl en terreinvoorkeuren.
  • Remmen: Overweeg de voor- en nadelen van verschillende remtypes en kies wat het beste aansluit bij jouw behoeften.
  1. Maatwerkopties

Personaliseer jouw fiets met opties zoals framegrootte, stuurtype, zadelkeuze en cranklengte. Ontdek extra opties voor aanpassingen aan lakkleuren, logo's, en andere personalisaties.

  1. Garantie voor de beste rijervaring

Om er zeker van te zijn dat je een goede keus maakt is een proefrit altijd een goede keuze. Vergelijk en lees de ervaringen van andere klanten en ontdek waarom zij gekozen hebben voor een custom racefiets van Fietsenspeciaalzaak Roelofs.

  1. Service en ondersteuning:

van uitgebreide service en ondersteuning na de aankoop, inclusief garantie, afstellingen, reparaties en upgrades, uitgevoerd door onze eigen werkplaats.

Kom naar onze winkel in Arnhem voor jouw custom racefiets!
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een custom racefiets bij Fietsenspeciaalzaak Roelofs aan de G.A. van Nispenstraat in Arnhem? Breng een bezoek aan onze winkel en laat onze deskundige adviseurs je begeleiden bij het samenstellen van jouw ideale fiets.

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
161 modellen gevonden
Sorteren op: