Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner

Brompton

Een Brompton vouwfiets kopen doe je het best bij Fietsspeciaalzaak Roelofs in Arnhem.

De Brompton Vouwfiets: Snel, Handig, Unie
Brompton, een naam synoniem aan stijlvolle en praktische vouwfietsen, onderscheidt zich door zijn unieke vouwsysteem. Al sinds 1975, toen oprichter Andrew Ritchie de eerste Brompton ontwierp, biedt dit vouwsysteem een ware revolutie in stedelijke mobiliteit. In minder dan 20 seconden vouw je iedere Brompton om tot een compact pakket dat nauwelijks groter is dan de wielen zelf. Dit ongeëvenaarde vouwgemak maakt de Brompton de perfecte metgezel voor stadsbewoners, forenzen en andere reizigers.


Handgemaakt in Londen: Waar kwaliteit samenkomt
Elke Brompton-fiets wordt met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt in onze fabriek in Londen. Hier draait alles om kwaliteit en precisie. Bekwame vakmensen, waaronder brazers, wielbouwers en andere specialisten, werken met toewijding aan het vervaardigen van elke Brompton vouwfiets. Wanneer je een Brompton kiest, kies je voor ongeëvenaarde kwaliteit en de trots van een handgemaakte fiets.


Wat maakt een Brompton vouwfiets anders dan andere fietsen?
Het antwoord is simpel: alles. Brompton vouwfietsen zijn geen gewone fietsen; ze zijn doordacht ontworpen om te voorzien in de behoeften van stadsbewoners en forenzen. Ze bieden efficiënte oplossingen voor stedelijke mobiliteit en gaan verder dan alleen fietsen. Brompton lost problemen op waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Het is niet alleen een fiets, het is een levensstijl en een antwoord op de uitdagingen van het moderne stadsleven.


You don't get Brompton until you get a Brompton
Pas wanneer je op een Brompton hebt gereden, kun je de ware betekenis van deze unieke vouwfiets begrijpen. De ongekende flexibiliteit, het gemak en de stijl die een Brompton biedt, moeten worden ervaren om volledig gewaardeerd te worden. Het is niet zomaar een fiets; het is een metgezel die je dagelijkse leven zal verrijken en veranderen.