Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner

BMC fietsen

Kijk je naar de populaire BMC fiets? Een zeer goede keuze als het aan ons ligt. Fietsspeciaalzaak Roelofs biedt verschillende soorten BMC fietsen aan. Wij nodigen je graag uit om op afspraak langs te komen in onze showroom. 

Wat is een BMC fiets?

Omdat je naar een BMC fiets kijkt, weet je hoogstwaarschijnlijk al wat voor fiets het is. Maar voor wie het nog niet weet; een bmc fiets valt in de categorie van een wielrenfiets. Toch doen we de fiets tekort als we alleen zeggen dat het een wielrenfiets is. BMC (Bicycle Manufacturing Company) fietsen komen uit Zwitserland. De fietsen zijn van uitzonderlijke kwaliteit door de Zwitserse precisie waarmee ze gemaakt worden.

Geschiedenis van BMC fietsen

In 1994 werd BMC opgericht in Zwitserland. Toen BMC fietsen leverde aan het raceteam Phonak Cycling, kreeg het bedrijf bekendheid. BMC ontmoette daar Andy Rihs, de eigenaar van Phonak Cycling. In 2000 nam Andy BMC over met het doel ‘de Porsche van de racefietsen’ te creëren. Hij slaagde daarin. Geen enkel ander fietsbedrijf beschikt over zoveel interne middelen om de ideale fiets samenstelling te bepalen.

Kies de juiste pedalen voor deze fietsen.

Pedalen zijn erg belangrijk voor BMC fietsen. Pedalen zorgen voor een efficiënte krachtoverbrenging. Er zijn twee verschillende pedalen: platform en kliksysteem. Wij raden de platformpedalen aan voor beginners en gelegenheids fietsers. Het kliksysteem wordt aanbevolen voor gevorderde fietsers. 

Showroom

Wij raden altijd aan om eerst op afspraak onze showroom te bezoeken. Dan kun je de BMC fiets zelf ervaren. Bovendien krijg je advies van onze fietsexperts. Zij kunnen je advies op maat geven.

Contact

BMC fietsen zijn dus altijd een goede aankoop. Het heeft een interessante geschiedenis. Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste pedalen te kiezen. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Onze experts staan voor je klaar.

BMC
Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d'Huez; deze legendarische beklimmingen zijn de arena's waar de allerbesten uitblinken. De Altitude-machines gedijen op de steilste hellingen, met een zinderend tempo voor longbrekende acceleraties, aanhoudende aanvallen en technische afdalingen.
Brompton
Elektrisch of niet, van staal of titanium, voor woon-werkverkeer of spannende avonturen. Elke fiets wordt met de hand en met de hoogste kwaliteit gemaakt in onze fabriek in Londen om bestand te zijn tegen het veeleisende dagelijkse gebruik in de stad.
Isaac
Elke Isaac bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Kona
Bij Kona draait alles om de vrijheid en empowerment van de fiets. We bestaan ​​sinds 1988. We hebben nog steeds dezelfde oprichters. We worden nog steeds ondersteunt door een staf van enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers. We zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een toegewijde groep fietsers die fietsen maakt voor mensen die van fietsen houden, of die liefde nu nieuw is of al lang bestaat.
Open
Bij OPEN is ons motto "hard werken om klein te blijven". We hebben het 'grote bedrijf'-ding gedaan en het was tijd voor iets anders. Dus we ontwerpen de fietsen die we zelf willen rijden, we produceren ze, verkopen ze aan gelijkgestemde mensen en dat is alles.
Specialized
De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.