Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud
fietsbanner
fietsbanner

Bike fitter bij Fietsspeciaalzaak Roelofs

Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs willen we dat je de weg op gaat met een fiets die perfect bij je past. Daarom zetten we ons bike fitter in. Hiermee zorgen we ervoor dat de fiets volledig aansluit bij jouw lichaamsafmetingen. Op deze manier kunnen blessures worden voorkomen doordat je de juiste fietspositie aanneemt. Als je het ons vraagt is dit van groot belang wanneer je regelmatig gebruik maakt van je fiets. Of het nu gaat om een trekkingfiets, elektrische fiets of racefiets. Onze bike fitter zorgt ervoor dat iedere fiets compleet op maat wordt aangemeten. 

Bike fitter zorgt voor een goede fietspositie

Wij zetten onze specialisten aan de hand van Roelofs Retül bikefit in om een efficiënte positie te bepalen voor jou. Onze medewerker zorgt ervoor dat je comfortabel op de fiets kunt springen. Dit doen we door jouw lichaamsmaten te meten zodat we een fietspositie vinden die fijn is voor jou. De fiets metingen worden uitgevoerd door onze gecertificeerde specialisten. Hierdoor kunnen we goede resultaten garanderen. Voor het aanmeten van een fiets werken we alleen op afspraak. Zo zorgen we ervoor dat we genoeg tijd voor je kunnen reserveren. Om een afspraak in te plannen met onze bike fitter kun je contact met ons opnemen!

Assortiment met hoogwaardige fietsen

Bij Fietsspeciaalzaak Roelofs streven we naar de beste kwaliteit fiets voor jou. We hebben een uitgebreid assortiment zodat we voor iedereen een passende fiets hebben. Onze bike fitter zorgt er vervolgens voor dat de fiets helemaal past bij jouw lichaam en fietspositie. Bekijk onze fietsen op onze website of kom eens langs op onze locatie. 

Wil je weten wat onze bike fitter voor je kan betekenen of ben je benieuwd naar onze fietsen? Neem dan contact met ons op. We voorzien je graag van de juiste informatie of een passend advies.

BMC
Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d'Huez; deze legendarische beklimmingen zijn de arena's waar de allerbesten uitblinken. De Altitude-machines gedijen op de steilste hellingen, met een zinderend tempo voor longbrekende acceleraties, aanhoudende aanvallen en technische afdalingen.
Brompton
Elektrisch of niet, van staal of titanium, voor woon-werkverkeer of spannende avonturen. Elke fiets wordt met de hand en met de hoogste kwaliteit gemaakt in onze fabriek in Londen om bestand te zijn tegen het veeleisende dagelijkse gebruik in de stad.
Isaac
Elke Isaac bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Kona
Bij Kona draait alles om de vrijheid en empowerment van de fiets. We bestaan ​​sinds 1988. We hebben nog steeds dezelfde oprichters. We worden nog steeds ondersteunt door een staf van enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers. We zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een toegewijde groep fietsers die fietsen maakt voor mensen die van fietsen houden, of die liefde nu nieuw is of al lang bestaat.
Open
Bij OPEN is ons motto "hard werken om klein te blijven". We hebben het 'grote bedrijf'-ding gedaan en het was tijd voor iets anders. Dus we ontwerpen de fietsen die we zelf willen rijden, we produceren ze, verkopen ze aan gelijkgestemde mensen en dat is alles.
Specialized
De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.