Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoudG.A. van Nispenstraat 1
6814 JA Arnhem

026 44 260 14
info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
Vacature

Verkoopadviseur bij Fietsspeciaalzaak Roelofs


Verantwoordelijkheden

Als verkoopadviseur bij Fietsspeciaalzaak Roelofs ben je samen met je collega's medeverantwoordelijk voor het draaiende houden van onze winkel. Omdat wij een zeer specifieke winkel zijn en ons assortiment vooral bestaat uit race en mountainbike fietsen van het hogere segment, zullen je taken zeer uiteenlopen. Niet één dag is hier hetzelfde, het ene moment verkoop je een mountainbike uit de winkel, het andere moment een custom fiets welke jij samen met de consument volledig samenstelt. Aan het eind van de dag ruim je de winkel op zet je de kopjes in de vaatwasser en ga je met een voldaan gevoel naar huis.


Kwalificaties

Wij heten niet voor niets een speciaalzaak. We stellen dan ook hoge eisen aan de producten die we leveren en ook aan de service die daarbij komt kijken.

Je hebt als verkoopmedewerker een groot verantwoordelijkheid gevoel, je bent tenslotte het visitekaartje van onze winkel.

Je kennis moet breed zijn, enige affiniteit met race en mountainbike is en pré. Je bent bereid veel verschillende taken uit te voeren. Van verkoop, bijhouden van voorraden en ook het netjes houden van de winkel zit in jouw natuur. Samen met jouw team zorg je voor rust en structuur.


Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de fietsbranche
  • Je bent tussen de 32 en 40 uur beschikbaar
  • Je bent bereid om op zaterdagen te werken
  • Jij weet hoe je je winkel op orde houdt en zorgt ervoor dat deze er altijd tiptop verzorgd uitziet. Daarnaast heb je oog voor verbeteringen en voer je deze na overleg met de je collega's ook uit!
  • Jij bent een iemand waar we op kunnen bouwen, die we kunnen vertrouwen en graag een stapje extra zet voor zijn/haar collega’s!
  • Enige ervaring met Excel