Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Diverge E5 Elite

Prijs
€ 1.900,-
Specificaties
  • Framemaat: 44
  • Merk: Specialized
  • Model: Diverge E5 Elite
  • Kleur: Redwood/white/chrome
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Of je doel nu is om te ontsnappen op gravelpaden, ver weg van auto's en drukte, of aan de startlijn te staan bij je eerste gravelrace. Geen enkele fiets is beter op de weg onverhard dan de nieuwe Diverge. Het is gewoon de snelste, meest bekwame - en misschien wel de leukste - aluminium fiets die we ooit hebben gemaakt. Met een rit die snel en dynamisch is, maar stabiel en inspirerend voor het zelfvertrouwen werkt als het terrein ruw wordt. Met een geheel nieuwe gravelgeometrie en toonaangevende bandenspeling vertegenwoordigt de nieuwe Diverge alles wat we hebben geleerd in meer dan 40 jaar rijden op de weg, onverharde paden en op gravelstroken. De Diverge schrijft een geheel nieuw hoofdstuk in de categorie gravelbikes, zodat je er geheel nieuwe ritten mee kunt bedenken. Het is de ultieme fiets om aan de drukte te ontsnappen.

De Diverge Elite E5 maakt gebruik van ons premium E5 aluminium frame en een full carbon FACT voorvork voor een snelle, zelfverzekerde en comfortabele rit op de weg, over onverharde paden en gravelstroken. Shimano's op gravel geïnspireerde GRX 400 groep schakelt soepel met 2x10 versnellingen op elk terrein en Axis Elite aluminium wielen met Road Sport 35mm banden zorgen voor een efficiënte rit op de straat met de veelzijdigheid voor het rijden over het onverharde.

Specificaties
Omschrijving Diverge E5 Elite Redwd/wht/chrm 44
Merk Specialized
Model Diverge E5 Elite
Modeljaar 2022
Kleur Redwood/white/chrome
Frametype Uni
Framemaat 44
Wieldiameter 28