Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud

Specialized Diverge Comp

Prijs
€ 2.700,-
Specificaties
  • Framemaat: 52
  • Merk: Specialized
  • Model: Diverge Comp
  • Kleur: Tarmac Black/smoke/chrome
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Roelofs
Beschrijving

Of je doel nu is om te ontsnappen op gravelpaden ver weg van auto's en drukte, of aan de startlijn te staan bij je eerste gravelrace. Geen enkele fiets is beter op de onverharde weg dan de nieuwe Diverge. Het is gewoon de snelste, meest bekwame - en misschien wel de leukste - aluminium fiets die we ooit hebben gemaakt. Met een rit die snel en dynamisch is, maar stabiel en inspirerend voor het zelfvertrouwen werkt als het terrein ruw wordt. Van Future Shock 1.5 en de geheel nieuwe gravelgeometrie tot toonaangevende bandenspeling, de nieuwe Diverge vertegenwoordigt alles wat we hebben geleerd in meer dan 40 jaar rijden op de weg, over het onverharde en op gravelstroken. De Diverge schrijft een geheel nieuw hoofdstuk in de categorie gravelbikes, zodat je er geheel nieuwe ritten mee kunt bedenken. Het is de ultieme fiets om aan de drukte te ontsnappen.

Beginnend met een premium E5 aluminium legering frame en een full carbon FACT voorvork, gaven we de Diverge Comp E5 onze Future Shock 1.5 voor een snelle, zelfverzekerde en comfortabele rit op iedere ondergrond. SRAMS's op gravel geïnspireerde Apex 1 group shifts, schakelt soepel over 1x11 versnellingen op elk terrein en Axis Elite alloy wielen met Pathfinder Sport 38mm banden voegen nog meer mogelijkheden en veelzijdigheid toe.

Specificaties
Omschrijving Diverge E5 Comp Tarblk/smk/chrm 52
Merk Specialized
Model Diverge Comp
Modeljaar 2022
Kleur Tarmac Black/smoke/chrome
Frametype Uni
Framemaat 52
Wieldiameter 28