Bij Roelofs krijgen klanten uit de regio de beste service en eerlijk advies op het gebied van fietsen De beste service, advies en onderhoud
fietsbanner
fietsbanner

Isaac racefiets

Isaac racefietsen zijn tegenwoordig razend populair. Fietsspeciaalzaak Roelofs is dan ook erg blij dit merk te mogen verkopen. De racefietsen van deze Nederlandse fietsenmaker staan bekend om hun hoge kwaliteit en elegante afwerking. Het is dan ook geen toeval dat een grote selectie van deze handige racefietsen met een klassiek en verzorgd design in onze winkel in Arnhem te vinden is.

Waarom kiezen voor een Isaac racefiets?

Voor elke rijstijl is er wel een Isaac racefiets. Zo zijn Isaac racefietsen uitgerust met speciale functies die zorgen voor het beste comfort. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Isaac racefietsen voorop lopen en innovatief zijn in de markt van carbon frames en onderdelen. Mede hierdoor maken Isaac racefietsen je uitdagingen haalbaar en worden ze steeds beter!

De geschiedenis van het fietsmerk Isaac

Als technisch ontwikkelaar van carbon composiet vorken en onderdelen is Isaac in 2001 van start gegaan. Sir Isaac Newton, een van de meest invloedrijke persoonlijkheden in de moderne wetenschap, diende zowel als inspiratiebron als voorbeeld voor de naam. De racefiets fabrikant Isaac zorgt voor een revolutie in de manier waarop materialen worden gebruikt om vernieuwende onderdelen te maken. Dit gebeurt net zoals Sir Isaac Newton's werk heeft gezorgd voor een revolutie in de natuurwetten en in het bijzonder de bewegingswetten.

Isaac is voortdurend op zoek naar manieren om te innoveren en de grenzen van materiaal prestaties en design te verleggen. Als gevolg daarvan wordt het merk beschouwd als een van de weinigen die hele carbon fietsen produceren.

Meer dan alleen een Isaac racefiets

Maar Isaac levert meer dan alleen racefietsen. Sterker nog, dit merk biedt ook mountainbikes aan. Benieuwd naar racefietsen of mountainbikes van Isaac? Bezoek dan onze winkel voor een ruim assortiment Isaac. Hierbij kun je rekenen op goede begeleiding van onze professionals. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen voor vragen of om de mogelijkheden te bespreken.

BMC
Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d'Huez; deze legendarische beklimmingen zijn de arena's waar de allerbesten uitblinken. De Altitude-machines gedijen op de steilste hellingen, met een zinderend tempo voor longbrekende acceleraties, aanhoudende aanvallen en technische afdalingen.
Brompton
Elektrisch of niet, van staal of titanium, voor woon-werkverkeer of spannende avonturen. Elke fiets wordt met de hand en met de hoogste kwaliteit gemaakt in onze fabriek in Londen om bestand te zijn tegen het veeleisende dagelijkse gebruik in de stad.
Isaac
Elke Isaac bezit unieke eigenschappen en dient daarmee een ander doel. Performance racers hebben de best mogelijke gewicht/stijfheidsverhouding. Aero bikes zijn gestroomlijnder voor minder luchtweerstand en topsnelheden. Endurance bikes bieden net wat meer comfort op de uitdagendste parcoursen. Comfort fietsen hebben een recreatieve geometrie voor een ontspannen houding en minder kwaaltjes.
Kona
Bij Kona draait alles om de vrijheid en empowerment van de fiets. We bestaan ​​sinds 1988. We hebben nog steeds dezelfde oprichters. We worden nog steeds ondersteunt door een staf van enthousiaste, actieve, gepassioneerde fietsers. We zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een toegewijde groep fietsers die fietsen maakt voor mensen die van fietsen houden, of die liefde nu nieuw is of al lang bestaat.
Open
Bij OPEN is ons motto "hard werken om klein te blijven". We hebben het 'grote bedrijf'-ding gedaan en het was tijd voor iets anders. Dus we ontwerpen de fietsen die we zelf willen rijden, we produceren ze, verkopen ze aan gelijkgestemde mensen en dat is alles.
Specialized
De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.